היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנוסף ללחץ שיש לי בעבודה, חוסר שיתוף פעולה של האנשים כאן, המחליפה האיטית והכל בעבודה על הפנים, ההריון שכבד לי (אני אוהבת אבל כבד לי) ויש לי כאבים בצלעות חזקים בטירוף (היא כנראה החליטה לשבת לי עליהם) אז גם במשפחה יש בעיות. סבתא שלי בת 84 עברה ביום א' ניתוח להסרת גידול סרטני מהמעיים. היא התחילה להתאושש והיום כשפתחו לה את הבטן לביקורת לראות אם הכל תקין גילו נמק באיזור החתוך, כלומר, דחוף לעוד ניתוח להסרת החלק הנימוק. אם יתפשט חס וחלילה עלולים להסיר לה את כל המעיים. היא כבר מבוגרת (84) ולעבור ניתוחים כאלו אחד אחרי השני לא מומלץ וקשה מאוד.... אני בעצבים, בעצב ואין לי כוח - כל הדברים הללו רק מעצימים את הכאבים שיש לי (מלחץ, עצב ועצבים).
אני מבקשת שכל מי שמאמינה שתדליק נר לסבתא שלי שתצא מזה בריאה ושלמה וכול מי שלא שתחזיק 20000000000000 אצבעות.
שמה של סבתא - ויינברגר טובה..... בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה למי שקראה עד לכאן!
27 תגובות
עמוד 1
יפתי
רפואה שלמה לסבתא
רפואה שלמה והחלמה מהירה לסבתא. שזה יהיה הניתוח האחרון שהיא תצטרך לעבור ושתחיה לך עד 120!
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מאמי מה שם אמא של סבתא? הכל יהיה בסדר בעזרת ה' תהיי חזקה שולחת אלפי חיבוקים
רפואה שלמה ושהכל יעבור בשלום
רפואה שלמה
רפואה שלמה!
את יודעת מה שם אמא שלה?
בע"ה בלי נדר אני אמסור את שמה לבעלי שיגיד את שמה בביה"כ בשבת בפתיחת ההיכל.
ואכוון כל "אשר יצר" אליה. כדאי שגם אתם (המשפחה) תעשו את זה.
סגולה נוספת:
לקרוא "פיטום הקטורת" 3 פעמים ביום שהיא תשמע אפשר ברצף - גם אם היא בתנומה האוזן שלה שומעת. זה מופיע בסידור לפני מנחה וגם בסוף שחרית. ובע"ה תראו ניסים ונפלאות וישועות.
לצערי בזמן האחרון אני שומעת הרבה מקרים דוק
מאמי אין כמו תפילה.. הכל לטובה! שנשמע רק בשורות טובות
מאחלת לסבתא שלך להרגיש טוב בהקדם ולך - שהקשיים יהיו מאחורייך...ץ
שיעבור בקלות והחלמה מהירה!!!
הדלקתי לה נר ונשאתי תפילה בתקווה שיעזור לה אני לי מושג שם אמא שלה כי היא נרצחה בשואה וסבתא שלי לא אוהבת לדבר על זה
דוק - מה זה פיטום קטורת? אין לי ספרים כאלו כאן ואני אשמח אם תכתבי לי פה את הנוסח
בנוגע לניתוח - היא עוד לא נכנסה אבל תיכנס היום וכנראה תהיה מו7נשמת כי ירדימו אותה פעם שניה השבוע וזה מסוכן לה! אבא שלי כבר רמז רמיזה שאני ממש לא רוצה לחזור עליה
החלמה מהירה יקירתי
לורה מה שלום סבתא שלך? יש חדש? שיהיה לה רק בריאות אמן ואמן ושתצא מזה בשלום.
מאמי אני כ"כ מבינה אותך, גם סבתא שלי לא משהו, התחילה עכשיו דיאליזה כי הסכרת דפקה לה בין היתר גם את הכליות...
החלמה מהירה לסבתא, מחר בהדלקת נרות אני אחשוב עליה ואבקש.... מותק, אני שולחת לך חיבוקים חזקים.... תאמינ שיהיה בסדר
החלמה מהירה לסבתא שלך,מחזיקה לה המוווווווווווווון
הניתוח בוצע בעשר בלילה. אני עוד לא יודעת מה המצב. ההורים שלי הולכים לשם בעשר בבוקר אז אני אדבר איתם. לי אסור להגיע כי התגלה שם איזשהו וירוס ויש שם חלק אנשים בהסגר (ליד המחלקה של סבתא שלי) ואבא שלי אסר עליי לבוא לשם (בהריון כמובן)
אני אעדכן....
תודה לכולכן
החלמה מהירה ורפואה שלמה לסבתא שלך [URL=http://www.glittergraphictext.com]
אוי מאמי
מקווה שהיא תרגיש טוב ושהניתוח הנוסף יעבור בהצלחה ויסמל את ההברה..
ב"ה אדליק נרות היום ואברך אותה לרפואה שלמה
מאמי אני מדליקה לך נר להצלחה ובריאות ומחזיקה את האצבעות בכל הכוח!!! יהיה בסדר.. אני בטוחה