ממתי בויצו יש????????+חוויות מהיום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ארוחת בוקר במזנון פתוח?????????? לא רציני איך אני אדע שדנדוש אוכלת??????? איך ילדה בת 3 אמורה לקחת אוכל לעצמה? למרוח גבינה לעצמה על לחם????????????? מה נסגר, יום שני יש לנו אסיפת הורים לצערי לא אוכל ללכת כי יש לדנדוש גם פיזיוטרפיה וגם חוג אז הסבתא תלך במקומי וארשום לה דגשים לשאלות
    גם ממתי נותנים בשר בויצו????? השנה נותנים להם בשר וגם ייקרו את המחיר בגלל זה ודנדוש למשל ממש אבל ממש לא מוכנה לאכול בשר ואני מנסה בכל דרך לתת לה בכל צורה אפילו משקרת לה שזה דגל למרות שהמעון לא חדש והילדים אותם ילדים, פעם ראשונה מזה 3 שנים (דנדוש בויצו עם המטפלות מגיל 7 חודשים) דנדוש פשוט סירבה לעוב אותי ובכתה ונתלתה עלי יש להם גננת חדשה צעירה עשתה רושם טוב באה עם דנדוש ואיתי לדלת אחרי חצי שעה שהייתי שם חיבוקי אחרון וישר מסרתי לה את דנדוש שהיא מצידה נדבקה לאמא של חברה שלה שאותה אמא ואני חברות טובות מאוד אחר כך, היא נרגעה (דיברתי עם ההורים של אותה חברה)
    אוףףףףףףףףףף הרגשתי רעעעע שעזבתי ילדה בוכיה בגן ביום הראשון

8 תגובות
עמוד 1
  • את ו3/4 מהאמהות עזבו היום ילדים בוכיים - כי ככה זה ואין מה לעשות.
    לגבי כל השאר, אל תפסלי את עניין הבשר, המעון והגנים מלמדים את הילדים דברים שאנחנו לא מצליחים.
    לגבי מזנון פתוח - אה??? מה זאת אומרת? אף אחד לא מורח להם את הגבינה על הלחם לא הבנתי

• ויותר מזה הם 38 ילדים עם גננת שמגיעה בשעה שמונה ושתי סייעות קבועות הגננת הולכת בצהריים ואז יש רק 2 סיעות ומדי פעם נכנסת עוד אחת לעזור
    ובחצר????????????????? יש רק מגלשה ועוד מתקן וזהו אין כלום בחצר ממה ילדים אמורים להתפתח?

• זה לא הגן שהיא היתה שם שנה שעברה שהתלוננת על הגן הזה הרבה?

• לא נראה לי שילדים מתפתחים ממתקנים בגן משחקים.
    לפי מה שהסבירו לנו ילדים בגיל הזה מתפתחים ונהנים ממשחקי "סוציודרמטים" - חתול וכלב, רופא וחולה, אמא ואבא וכו'.... הם אוהבים לשחק ב"כאילו".
    מעבר לזה שכמובן משחקי קופסא, ריתמוזיקה, לגו, השחלות, ציור, צביעה, עונות השנה, חגים - זה מה שיפתח את הילד.
    אז אם יש רק מגלשה אחת ועוד מתקן אני עדיין בטוחה שהילדים יהיו בסדר (לא שאצל להב היה יותר מזה אי פעם דרך אגב)

אצלנו יש 30 ילדים גננת וסייעת - אבל שוב זה גן עירייה זה לא מעון

• גם אצל שחר בגן יש מגלשה ארגז חול ונלווים שאפשר לשחר בהם בחול
    ואיזה מבנה של בית זה
    אין עוד מתקנים
    הגן מלא במשחקים של קופסא ופינות משפחה / קוביות וספרים

• כן יפעתי זה אותו מעון הגננת חדשה שם זו גננת של משרד החינוך הכי מצחיק בשעה 11 בבוקר אני מקבלת טלפון מגן עיריה (רשמתי את דנדוש רישום מאוחר לגן עיריה) למה דנדוש לא הגיעה איפה היא? היא היתה אמורה להיות שם בשעה שמונה אני בהלם כי לא קיבלתי שום הודעה (וזה אחד הגנים הנחשבים אצלנו באיזור) לא נורא שנה הבאה תלך לגן עיריה השנה יש לה לעבור טיפולים וניתוח נוסף וגם כנראה שוב דרכי הדמעות ובדיקות עדיף שתישאר בויצו עוד שנה. גם נראה לי שתיהיה לי עזרה מהגננת שתלך איתי יד ביד ותעדכן אותי על כל דבר לא כמו שנה שעברה
    אבל שוב לגבי המזנון הפתוח ועוד כמה דברים אני ארשום לאמא שלי דגשים ושאלות ואצפה לתשובות

• בהצלחה מקווה שהשנה תיהיה לכם שונה

• טוב, אני חושבת שכדאי לך ללכת מחר להתרשם מהגן עירייה החדש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה