בקשר למזנון הפתוח בגנים - - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מדובר על ילדים גדולים! שמסוגלים לעשות לבד הרבה דברים! פעמים רבות אנחנו עוצרים אותו ולא מאפשרים להם לעשות / להתנסות.
    מבטיחה שבכל גן הסייעת תעזור לילדים בהתחלה עד שהילד ילמד. זה לא כ"כ נורא לאפשר להם עצמאות, יש מי שעוקב, יש מי שרואה ובודק. הם בהחלט מסוגלים להתמודד עם לקחת לבד מצלחת מרכזית, יכולים להתמודד לבד עם מריחה על לחם, תאפשרו להם, זה יתגמל אותם ואותנו.
14 תגובות
עמוד 1
  • כן אבל לינברי ממתי בויצו יש מזנון פתוח ועוד בגילאי 3 ומטה?

• אני חייבת להסכים איתך.
    ואני עדיין בטוחה לחלוטין שיש שם סייעת שתעזור בהתחלה לילדים שמתקשים.
    כמו שאמרה לי מישהי "איך הם ידעו לפתוח את קופסאות האוכל האלו"
    הם ידעו מה זאת אומרת - זה ילדים גדולים, הם לומדים
    פעם הם גם לא ידעו לעשות פיפי וקקי בשירותים, לצייר, לדבר, לשיר, לרוץ, לשבת - אבל הם למדו

• מנסים דברים חדשים, למה זה רע?
    תני לה לגדול... היא מסוגלת.
    אנחנו באמת עוצרים בעדם הרבה פעמים עם הפינוק שלנו.
    (פינוק= לעשות עבור הילד דברים שהוא מסוגל בעצמו).
  • באסיפת הורים הגננת דיברה איתנו על ה"פינוק" הזה.
    היא אמרה שילדים קולטים מאיתנו הכל, גם אם נראה לנו שלא
    אם בתוך הלב נאמין שהם קטנים מדי, לא יכולים, לא מסוגלים, שיהיה להם קשה - אז זה גם מה שיהיה

• סיוני - ב ד י ו ק !

• צודקת בהחלט

הבעיה היא צלנו ההורים
    ולא אצל הילדים
    הם בהחלט מסוגלים
    רק צריך לתת להם לנסות
  • סליחה סליחה

• אני עם הדסקה, מסכימה עם כל מילה.
    נטלי
  • גם אני עם הדסקה...

• ולנו יש אוכל מהבית וזה עדיין לא אומר שהוא אכל כמו שצריך ... התבייש ככל הנראה ... מסכן . בבית השלים כל הפערים החל מ2 בצהריים . והוא בן 5 , ויודע לא רק למרוח אלא גם לחתוף עם צריך ...כהוא עוזר לי במטבח כל הזמן ....
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מאמינה שהן עוקבות. שאלתי את זיו היום והוא אמר שהסייעת הכינה להם כריכים וישבה איתם
  • אז היום בסוף היום שהלכתי להוציא את דנדוש מן המעון שאלתי את אחת המטפלות מזה אומר מזנון פתוח היא הסבירה לי אחרי שאמרתי לה שאין מצב שילד בן 3 יד לקחת לעצמו ועוד בכמות הנכונה אז היא אמרה לי שהם לא לוקחים לעצמם לבד יש סייעת שיושבת ליד האוכל עוזרת להם ומלמדת אותם לשים בצלחת לעצמם ועוד סייעת נוספת יושבת עם הילדים בזמן האוכל

• שלהבת - הסידור הזה נראה לך בסדר? מקווה שכן.

זו תחילת שנה, הסייעות מכירות את הילדים, עוקבות ועוזרות. אומנם צריך לקחת את הפתק עם השם ולשים בסלסלה, אבל זה רק בגלל שצריך להחדיר את המהלך הזה מהיום הראשון, לא בגלל שאף אחד לא מסתכל...

ומעבר לזה - מדובר על ארוחת בוקר, היא הארוחה הכי חשובה ביום, ויש סיכוי שאם לא יאכלו - שאר היום יהיו רעבים, ואנחנו ממש לא רוצים את זה! אבל אחרי יום-יומיים הם כבר יאכלו כמו שצריך בארוחת הבוקר.
  • אין לי מושג על מה אתן מדברות!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה