היום הראשון בגן ועוד קצת..(יצא לי ממש ארוך..) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי
  • מתוקה שלי..
  • יואו זה ממש לא נכון
    את אמא ותפקידך כהורה זה לכוון את הילדים שלך
    לדרך שאת רואה בה כטובה
    גם אם זה אומר להיות תקיפה.

הם לא ישנאו אותך בגלל זה להפך
    הצבת גבולות זה דבר בריא - וזה כתוב בכל ספרי החינוך.

בס"ה זה לא שהרבצת לו או משהו כזה...רק אל תשכחי לתת לו את החיבוק
    כשהוא יעשה מעשה טוב ואל תזכרי לו את המעשה הזה לפעם הבאה שיעשה משהו שלא ימצא חן בעינייך.
    כל מקרה בפני עצמו.

את אחלה אמא.
    דוק
  • יפה שלי

• אוי מקסימות שלי.........
  • יופי מאמי אני שמחה לשמוע שסגרתם את זה יפה
    אני גאה בך! זאת הדרך הנכונה ואת בטח מרגישה יותר טוב [:

יש משפט חזק שאימצתי לעצמי (זה הכי נכון בגידול ילדים): שמאל מרחקת ימין מקרבת
    אז יפה שהצבת לו גבולות והראת לו אהבה ביחד

• יעלי, את לא מבינה כמה את מרגשת אותי ועד כמה אני לוקחת אותך כדוגמא אישית!
    עד כמה אני חושבת שאת נוהגת נכון במצבים כאלה ואחרים שאני פשוט אומרת לעצמי שככה אני ארצה להגיד לבנים כשיגדלו, וככה אני ארצה להתנהג בסיטואציה זו או אחרת.
  • יעל,
    אל תרגישי רע עם עצמך!
    לא היית מעלה על דעתך להבליג על המכה שאיתי נתן לנועם, נכון?
    ראיתי ש"סגרת את המעגל" עם החיבוק והנשיקה (גם של איתי ועומר וגם שלך עם איתי) כך שהכל בסדר
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• קודם כל בשעה טובה לכולכם על היום הראשון בגן- אני כבר מחכה שיגיע היום שאשלח את הילדים שלי למסגרות החינוך- זה בטח יהיה מרגש במיוחד.
    אין מה לעשות- שינויים אצל ילדים הם לא תמיד קלים- הם צריכים זמן להתמודד ואני מקווה שהזמן הזה יגיע בקרוב מאוד.
    בעניין ההמקלחות ומה שקרה שם- אני בטוחה שפעלת נכן וענייני ובטוחה עוד שהילדים לא יזכרו את זה ואוהבים אותך לנצח נצחים.
    תזכרי שאת האמא הכי טובה לילדים שלך וטוב שיש להם אותך.

• בנות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה