בשעה טובה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום אנחנו עוברים לדירה החדשה

7 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה במשכנכם החדש!

עוד לא נמצאפיתרון לבעיות ההורמונליות שלנו
    דוק
  • שיהיה בשעה טובה מתוקה..!!

]
  • שירוש מותק שיהיה בשעה טובה תכנסו ברגל ימין

• מאמי שיהיה בשעה טובה.
    תיכנסו ברגל ימין
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ואוו כל כך הרבה שינויים בזמן קצר- זה לא קל.
    אני קיבלתי את המפתח לדירה בראשון למאי- כשהייתי כמה ימים לפני לידה- לי הייתה אפשרות להתפנק ולמשוך את השהייה בבית של ההורים של בעלי שם גרנו עד שקנינו את הדירה וכך אפשר היה להתארגן עם המעבר ביתר קלות. למזלי אמא שלי אחותי ואחיין שלי ארזו בעבורי את כל הנדוניה וקיבלתי המוןןןןןןןןןן- כארבעים ארגזים, ועוד ערימות של ערימות של כלי מיטה, ועוד המון דברים שלי שחיכו לי בבית אימי עד שאכנס לדירה. למזלי הם גם אילו שבאו לפרק את הארגזים והבריקו לי את הבית- אני הייתי אחרי לידה עם חתך ארוך והמון תפרים ובקושי יכולתי לזוז מעל חודש. תבדקי אופציה כזו של עזרה מהמשפחה- את אחרי לידה בטח ישמחו לעזור לך.
    אני לא מאמינה שאת לא מעריכה את בעלך אני בטוחה שזה יותר הכאבים מהתפרים מאשר ההורמונים עצמם וגם השינוי החדש של התוספת המדהימה לחייכם ושעות העירות המרובות בעקבות כך- בקרוב הכול יתאזן- תנו לעצמכם להתרגל לשינויים האלו.
    שיהיה בהצלחה בדירה החדשה, שתהיה קנייה טובה עם הרכב והכי חשוב המון נחת מנהורי.

• בהצלחה מתוקה
    לא לשכוח להיכנס ברגל ימין...

• שירה יקירתי

שיהיה בשעה טובה ומוצלחת מזל טוב על הבית החדש
    שיהיה ישוב טוב בע"ה

שה' ישפיע עליכם שפע ברכה והצלחה בכל מכל כל תמיד.

אשריו של מתן , תשמעי לא פשוט בכלל!!!!!!!!!!!!

ואת יקירתי עם כל ההוררמונים תנסי להירגע קצת כלפיו, הוא באמת עושה מעל ומעבר

ואל תיפגי אני אוהבת אותך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה