קצת כבוד אחת לשניה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    לאחרונה אני נכנסת לפורום ורואה הרבה מאוד הודעות בהן הבנות מנהלות ויכוח ומתבטאות בצורה מאוד לא נעימה לגבי כל עניין הדת.
    אני מזכירה לכן זה פורום הריון !!!!!!
    הבנות כותבות פה את חששותיהן, בעיותיהן ומחפשות אוזן קשבת ויעוץ הן לא מחפשות פה הטפות בנושא דת!
    מאידך אלה אשר מאמינות שהדבר מגיע מהקדוש ברוך הוא גם לא אמורות להיות מותקפות כי זו הדעה שלהן !
    לכל אחת יש את הדעה שלה, את הדרך אמונה שלה , דרך החיים שלה ואת הראיה שלה ...איש באמנותו יחיה.
    אנא מכן אל תנסו להתנפל אחת על השניה ותתפסו להתבטאויות של אחרות!
    אני אישית מאוד חלונית ומאמינה בדרכי וגם אני מאמינה שהכל מלמעלה ושאלוהים עוזר אבל הוא עוזר למי שעוזר לעצמו!
    אני מאמינה שכן יש ניסים וכן יש דברים מעבר למה שנוכל להכיל ולהבין אבל זה לא נושא הפורום !!!!!!!!

אנא מכן כבדו איש את רעהו והיו נעימות ....הבנות באות להוציא כאן תסכול ולמצוא פינה חמה להתנחם בה אל תהפכו את הפורום למקום לא נעים !

הלן
24 תגובות
עמוד 1
  • Like
    מסיכה עם כל מילה
  • את צודקת בכל מילה שלך.. בסה"כ רציתי לחזק בנות מסיפור שחיזק אותי במצב שבו כולנו נמצאות.. אבל זו שענתה לי רשמה קצת בזילזול ..ואז מישהי ענתה לה וכו'
    אני מצטערת על הכל אפשר להבליג לא על כבוד שמיים!!!! בכל מקרה שום דבר פה לא בגדר הטפה כל אחד אחראי למעשיו ואם הקב"ה נותן לאדם בחירה מי אנחנו שנתערב.. בהצלחה בכל ויישר כח על שאת שומרת על חמימות ואחדות בפורום...וסליחה אם יצאה תקלה ע"י..
  • אני לגמרי מסכימה. למרות שאני צריכה בעצמי להשתדל שלא להתרגז ובטוח לא לענות להטפות הדתיות האלו. הצטערתי שעשיתי זאת כתגובה לשרון אני חושבת (אז עמך הסליחה) כמובן שהכוונה לא לפגוג חלילה במישהי, אך לפעמים זה פשוט יותר מדי......

רעות
  • הלן, כל הכבוד שהעלת את הנושא !!
    אני בחורה חילונית לחלוטין, שמאמינה מאוד בקב"ה, מאוד מכבדת הן את העולם הדתי והן את העולם החילוני...
    את צודקת לגבי העובדה שזה פורום שנועד לתמוך אחת בשניה, ו"לשפוך" את הלב ולא בניסיון להחזיר בשאלה או בתשובה....
    איש באמונותו יחיה, אף אחת לא צריכה לזלזל בשניה בגלל עודף או חוסר אמונה...
    בואו נשאיר את הפורום למקום שאפשר לקשקש בו על הילדים או לחלופין לקטר על החמה....
    סופ"ש נעים לכולנו !!
  • אני אישית חושבת שכן היה צריך לפתוח את זה שוב כי זה במילא יפתח שוב בפעם אחרת בתגובה אחרת של מישהי פה !!! הרי זו כבר לא הפעם הראשונה שאני רואה את זה !
    אני לא הפנתי למישהי ספציפית פה מי שיודעת שזה קשור אליה תבין ותסיק מסקנות
    וכמו שציינתי גם אלה שמגיבות בזלזול צריכות להיות יותר מאופקות
    כל אחת יכולה להביע את דעתה אבל תכבדו אחת את השניה ואל תתפסו למה שלא צריך .....סובלנות כלפי האחר! ושוב תזכרו שהעניין פה לא הדת אלה הריון !
    אנחנו פה כדי לתמוך אחת בשניה !

• הלן תודה רבה!!!

מסכימה איתך!!

ואני מקווה שכל הנוגעות בדבר גם כן...
  • איש באמונתו יחיה.
    אני מניחה שהתכוונתן אליי, לא הייתה לי כוונה לפגוע באף אחת באופן אישי ואם נפגעתן קבלו התנצלותי.
    אבל גם לי כבר נמאס מהטפות לקרוא תהילים להדליק נרות להפריש חלה וזו הסגולה להריון ואם אני לא עושה את זה אז בגלל זה הפלתי או בגלל זה לא נקלטתי.
    תחשבו על זה גם מהצד השני.
    יש גם אנשים חילוניים לא מאמינים ומותר להם להיות כאן ולהתבטא.
  • הלן,
    מילים כדורבנות!!!!!!!!! כל הכבוד!!! אני שמחה שיש מישהי שאומרת את הדברים האלו, כי באמת כל אחת צריכה ללכת לפי מה שהיא מרגישה ולפי האמונה שלה!!! ומי שלא רוצה להאמין, שלא תאמין, אבל שתיתן את הכבוד למי שכן מאמינה!!!
    אני מחזקת אותך בכל מילה!!!
    צריך לזכור את המילים: מנסים להיכנס להיריון - תמיכה הדדית
    וכמו שכל אחת רוצה שיתמכו בה כאן בפורום, שתיתן את התמיכה שאחרות זקוקות לה. אין צורך להטיף. יש לנו מספיק מזה בחיים. בסה"כ כולנו כאן בשביל אותה מטרה, ואף אחת לא צריכה להרגיש לא נעים בגלל שהיא מאמינה שזה הכל בזכות אלוהים...

• חמדמדות,
    מזל שיש לנו את הלן, שעושה פה סדר בבלאגן...
    ועכשיו בנימה רצינית יותר (למרות שגם זה נכתב ברצינות ממש!)- מסכימה עם כולכן. מי שמאמינה בניסים, מותר לה לשתף, מי שמאמינה בדברים אחרים- מותר לה להגיב, אבל הכל בטוב טעם והדדיות...

לא נראה לי שיש פה כוונות להחזיר אנשים בתשובה, בכל מקרה, לדעתי אני מקרה אבוד...

יאללה, שתגיע כבר השבת הזו- לדעתי חילוניים ודתיים מצפים לה במשותף...
    נשיקות.
  • צודקת במאה אחוזזזזז..!!! כל אחת והאמונה שלה ללא ספק!!

מה
  • כמו שאמרו פה לפני- איש באמונתו יחיה!!
    אז בנות, בואו באמת לא נשכח למה הפורום הזה קיים...
    ואל תהיו כאלה ריגשי- אני לא חושבת שיש פה דברים שנאמרים בכוונה רעה או בכוונה להטיף, בסך הכל אנחנו מנסות לעודד פה אחת את השניה ובואו נשמור על זה כך בלי לריב או לעקוץ ונשמור על כבוד בינינו
  • פשושה ,

אני בטוחה שלא התכוונת לפגוע באף אחת!!

את מספיק מקסימה ומדהימה לדעתי אם יכלת לכתוב שאת מתנצלת אם פגעת...

אני מסכימה עם כל מילה שהלן כתבה ויחד עם זאת עם כל מילה שאת כתבת...

כל אחת באמונתה...

חשוב שנחזק ונתמוך אחת בשנייה בשביל זה אנחנו פה...

בנימה זו שבת שלום לכל בנות הפורום שניקלט כבר ונשתחרר מהפורום הזה ונעבור לאחד אחר....

• בננות אין לי ספק שאף אחת לא התכוונה לפגוע באחרת, אני חושבת שחשוב להעלות את הנושא לשיחה על מנת להעלות את המודעות של כל הבנות בפורום ולא רק ספציפית למי שהתבטאה.
    אני בטוחה שכל אחת פה רוצה את הטוב עבורה ועבור כל חברות הפורום ומנסה רק ליעץ או לעזור פשוט לפעמים ישנה גלישה מאוד לא נעימה המערבת תגובות אגרסיביות !
    פשושה אין לי בעיה עם הדעה שלך בדיוק כמו שאין לי בעיה עם הדעה של "רוצה יעוץ" ועם כל אחת אחרת ....אני באמת סובלנית לכל דעה אני פשוט לא רוצה שתתנגחו פה אחת בשניה
    בננות תהיו נחמדות כדי שיהיו לכולנו נעים

שיהיה לכולכן סופש נעים ומקסים
    שבקרוב כולנו פה נעדכן פה אחת את השניה ב ו בדרך

נשיקות
    הלן
  • מסכימה עם כל מילה....

הלן תבורכי - עשית כאן סוג של "סולחה"
  • צודקת במאה אחוז ויש לי חלק בכל זה אבל כמו שאמרת שכל אחת מביעה את מה שהיא מרגישה אז סבבה אצלי הקב״ה זו נקודה רגישה מאודדדד ולא מוכנה לשמוע שום זלזול כלפיו. ברגע שמישהי פה מביעה זלזול כלפיו אז זה בסדר?? ושאני מגיבה לה אז זה לא בסדר?? מוכנה להשאיר את נושא הדת בצד וכנ״ל לגבי כל הבנות כאן מי שלא מאמינה סבבה לה אבל ברגע שמישהי לא מאמינה ומביעה פה זלזול אז זה כואב למי שכן מאמינה ואז יש את הויכוחים המיותרים. אני באמת מציעה שאת כל ענייני הדת נשאיר בחוץ כי אנחנו בסה״כ באותה צלחת ורוצות עידןד ותמיכה. שבת שלום :) 
  • הלן
  • שרון בהחלט יש לך חלק בכל זה, תקראי שוב את ההודעה שרשמת לי ותחשבי על הדברים.
    אגב אני ממש לא מתפללת ולא מאמינה, לא מתכוונת להתנצל על זה.
    התנצלתי אם פגעתי במישהי, מה זה קשור ל"תבדקי את עצמך אם את מתפללת ולא מקבלת את מבוקשך?" אם הקב"ה זו נקודה רגישה אצלך, את יכולה רק להתבייש במה שכתבת לי במטרה לפגוע באופן אישי.
    שבת שלום.
  • פשוש"ה אני לא ירחיב יותר מדי כי חבל לי על הזמן אבל אני יענה לך כי משום מה נראה לי שאת חושבת את עצמך יותר מדי ומרשה לעצמך להתבטא איך שבראש שלך אז גם אני יתבטא כך. כזכור לך שאני כתבתי לך את המשפט הקודם את לפני זה זלזלת בכוחו של הקב"ה אז למה לך מותר ולי אסור לענות לך על זה?!! ,להתבייש ?! אין לי במה להתבייש את זאת שצריכה להתבייש שאת בכלל מדברת ככה בתור יהודיה מעניין מאוד אם את תמשיכי לא להאמין גם אחרי שתיקלטי להריון בע"ה ותלדי ילד בריא !! גם אז הקב"ה לא היה חלק בזה ?! ואם הוא לא היה חלק בזה אז מי ייצר את הדבר הזה בתוך הגוף שלך והכללללל מטיפה סרוחה?? הרופאים???

יש לי עוד הרבה מה לענות לך אבל נשאיר את זה ככה, יום יבוא ותביני על מה אני מדברת

שבת שלום
  • בנות,
    אני חושבת שלא הבנתן את ההודעה שהלן רשמה,
    המטרה שלה הייתה להרגיע את הרוחות ומה שאני רואה זה ששוב עומד להתחיל פה ויכוח....
    אל תהיו קטנוניות ותרדו כבר מהנושא הזה!
    המקום הזה קיים בשביל שנתמוך אחת בשניה, כל אחת ודעותיה שלה ולא בשביל שניכנס אחת בשניה!!
    אנחנו הרי לא מכירות אחת את השניה מחוץ לפורום הזה ומי שלא אוהבת משהו שהיא רואה כאן אז שפשוט לא תגיב, לא חייבים להגיב על כל דבר....
    ואיך אומרים- שתיקה שווה זהב לפעמים!
    ופשוט כואב לראות שזה מתדרדר לדברים כאלה...
  • שרון- אני לא נכנסת איתך לויכוח,
    זכותי המלאה לא להאמין,
    וכן יש לי ילד בריא ויקר ואני לא מאמינה באלוהים- לא נראה לי שהוא יצר אותו.
    ואני יהודיה.
    ולא מתביישת. ממש לא.
    אחרי אסונות נוראים שראיתי - לא מאמינה שיש אלוהים.
    מה תעשי?
    ממליצה לך לנשום עמוק ולהבין שלא כולם כמוך, וזה בסדר.
    תתבגרי.
    ולא קורה שום דבר מלהתנצל - עובדה התנצלתי ונשארתי בחיים.
    בין אדם לחברו קוראים לזה, נכון? או שזה לא נחשב עם אנשים שלא מאמינים....
  • אני יתן לקב"ה לענות לך.

שבת שלום
  • אהבתי,
    שבת שלום
  • נו באמת !!!!!!!
    מה קורה איתכן !!! אני מנסה להרגיע את הרוחות ולהעלות את המודעות לנושא ומה אתן עושות שוב פותחות אותו לויכוח !!!
    חלאס סיימנו עם ענייני הדת פה .....פורום הריון זה נקרא!!! די !!

תפסיקו לעקוץ אחת את השניה זה לא מכבד את אתכן ולא את האוירה בפורום
    תהיו נעימות וסובלניות

שיהיה סופש נעים
    הלן
  • הלן את מקסימהההה

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה