מגה גבתה עמלה על פריסת גבנ"צ. והתחרטה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בשוק! במשך שנים מגה גבתה מאיתנו עמלה על פריסת גבינ"צ, בלי ליידע אותנו. ואנחנו? כמו חמורים גם קנינו. לא יודעת מה אצלכם - אבל אצלנו, מהיום, למרות שזה הסניף הקרוב ביותר אלינו ומשמש ממש כמכולת שלנו - לא נכנסים יותר!!!
10 תגובות
עמוד 1
איזו חוצפה ,
האמת שאני תמיד קונה את הפרוס המוכן אבל בהחלט מרגיז .
גם אני קונה במגה מבחינת נוחות , כי זה קרוב לבית ...
אם יש לך סופר אחר קרוב בהחלט הייתי עוברת
חוצפה!
לא מפתיע במיוחד... הם יקרנים
טוהר
אני בעד תביעה ייצוגית! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אל תכעסי, אבל לא נראה לי כזה נורא, מוצרים בפיקוח הם מוצרים בסיסיים, אם זה זול יותר, תשקיעי חד פעמית בפורס גבינה כמו פעם.
נכון שהם היו צריכים לעדכן, אבל זה בטוח לא הדבר הכי גרוע שהם עושים
טלוש - זה רק בגלל שהם לא יידעו אותי שקונה דרך קבע עמק במעדניה. אני רוצה לדעת על מה אני משלמת, אולי הייתי בוחרת להמשיך ולקנות - אבל זו היתה בחירה שלי. מגה בעיר יותר יקרנים מאחרים, ומקסימום נוותר על פיצה
חנו כמעט ולא קונים שם, יקרנים מגעילים
לא יודעת , נראה לי בכל רשת יש דברים כאילו ... אפרופו בחו"ל יש דברים כאילו גם , החל מעלות התבנית ושקית ונגמר בעמלות כאילו ואחרות ....ושלא יספרו סיפורים על אכות הסביבה - שיתנו שקית נייר בחינם ... רוצה לתעצבן עוד יותר - פרסמו בעיתונות שבת צענקי ההיזון שמשרד הפנים מחלק או לא לשלטון מקומי ואז תקבלי עצבים ... כזה אותה ארנונה שאת משלמת כל חודשיים . http://www.holdthatpic.com/
גובים עמלת פריסה גם במגה בול? אנחנו כבר שנתיים קונים בפריסה במגה בול גבינה צהובה, והאמת שזה הרבה יותר זול מאשר לקנות את הגבינה הארוזה (של עמק). נסינו של כל מיני מעדניות והכי טעים לנו של מגה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מילנוש - גם אני כמוך... הכי טעימה של מגה, אבל זהו, גמרנו איתם רישמית.