מי פה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוק טוק
21 תגובות
עמוד 1
  • כולן במסטר שף עכשיו

• נו אז במסטר שף עסקינן - ראיתי קצת ואז התחשק לי דג וכרובית מטוגנת ...
  • דג עם כרובית?
    זה מה שבא לך אחרי כל האוכל הזה על המסך???
    כנראה את בהריון

• אני, ברור.... בעבודה

• אני כאן... אבל היה לי יום מתיש

• לעזעזאל אני לא לומדת שלא כדאי לי לראות את זה!!! בא לי הכל:חריף,‏ מלוח,‏ חמוץ,‏ מתוק....אני משתגעת!!!‏
  • גם אני פה וגם רואה מסטאר שף
    מעלה סרטון של דור לפייסבוק ... אז בטח עד שיגמר מסטאר שף הוא יעלה ותוכלו לראות

• ודרך אגב לפי מה שמראים שהמתמודדים מדברים
    סימה הולכת הביתה

• רק לא סימה,‏ היא מתוקה
  • היא מתוקה אני גם אוהבת אותה
    אבל היא יכולה להגיע ליותר

• אני כאן - דואגת ליונתן ולא יכולה להרדם
  • דג עם כרובית
  • היום גיליתי ששוב פעם בעלת הגן שיקרה לנו בפרצוף.
    בהתחלה הבטיחה גן לילדי טרום חובה (אפילו קראה לזה גילאי 4-5), לפני כחודשיים אמרה ששינתה את זה ל3.5 עד 4.5 כי לא נרשמו מספיק ילדים מעל גיל 4.
    באסיפה שעשתה לפני חודשיים שאלתי אותה פעמיים אם לא יהיו ילדים קטנים מגיל 3.5 והיא אמרה שחוץ מ2 ילדים שהיו איתם בשנה שעברה (ונקבה בשמותיהם) לא יהיו ילדים קטנים מ3.5.
    עכשיו אחת מהילדים לא ממשיכה, והיום התברר לי שיש 10 ילדים מתחת לגיל 3.5 שאחד מהם יהיה בן 3 רק עוד חודש
  • אני כאן עכשיו

• זה מאוד מכעיס שהיא שיקרה, ואני חושבת שאת צריכה לדבר איתה על זה, אבל זה שהיה ליונתן קשה היום לא אומר שההסתגלות לא תהיה קלה יותר בגן הנוכחי ולחסוך לו עוד מעבר זה שיקול טוב.

יש גן אחר שחשבת עליו שבו יש ילדים שמוכרים לו?

בשורה התחתונה, לדעתי, וזה מה שהנחה אותי בשנה שעברה, עם כל הנאחס, זה שקלול של כל הנתונים. אצלנו למשל היה קטע מאוד חיובי - שהיו לו 5 חברים טובים מהגן הקודם, וחשבתי שחשוב לו להיות איתם וזה נותן לו בטחון ושיש לו יותר מה להפסיד מלא להיות איתם מאשר להרוויח מגן אחר.

חוצפנית
  • אני מקווה שאני לא אצטער על זה - למרות שאם אני אצטער על זה אני אדאג שגם היא תצטער על זה.
    אני אספר לכל מי שאני אפגוש ויש לו ילדים (או מתכנן) את כל ההתנהלות שלה - זה יהיה יותר פרסום רע מכל מה שהיא מנסה להשיג.
    זה שהיא שיקרה לי פגע בי, אבל אני אספוג את זה. אם זה יפגע ביונתן, זה ממש יכעיס אותי.

גם אני בדיוק כמוך - יש לו שם 2 חברים הכי טובים שלו ועוד חברה די טובה שממשיכים. בנוסף יש שם עוד 4 ילדים מהגן הקודם שלו.
    אני באמת מקווה שזה ייתן לו ביטחון ולא סתם ישעמם לו ושיצליחו "לקדם" אותו.

אני טיפה מודאגת מהמוכנות שתהיה לו לגן חובה, למרות שהבנתי שבגן חובה צריך רק להכיר אותיות ולדעת חשבון עד 5 ואת זה יונתן די יודע.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני חושבת שבגיל הזה ה"לימודים" פחות חשובים ויותר האהבה והאכפתיות של הצוות
    אבל אני מדברת מהמקום שכואב (או שכאב בשנה שעברה...)
  • אז בגן פרטי יותר סביר שלא יהיה את מה שהיה לכם בגן עירייה שנה שעברה.
    ואמנם "מגוון" החברים שלו יהיו מועט יותר (כי מן הסתם ילד בן 3 לא "יקרוץ" ליונתן), אבל בכל מקרה יש לו את 2 החברים הטובים שלו מהגן הקודם והוא בטח ימשיך ויהיה חבר איתם הוא לא צריך 1000 חברים.
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לרוב הילדים מספיק מספר מצומצם של חברים טובים

אבל תדברי עם הגננת בכל מקרה, שלא תחשוב שהיא יכולה למרוח אתכם ותקבלו כל מה שהיא אומרת. מגיע לך לקבל הסבר
  • יעל זה בדיוק מה שאני הרגשתי מול בעלת הגן שלנובשנה שעברה ... התברר לי לקראת הסוף שזה הכל זיוף ומה שעניין אותו זה כסף שאני משלמת לה... הכל השנה אחרי שאני הודעתי שלא צריכה צהרון שלה ... השיא עצבים היה שגיליתי שלחק מהורים היא עשתה הנכות מעל 20 אחוז ולי כל שנה עלתה מחיר בגלל "יוקר המחיה " למרות החוזה החתום ....
    http://www.holdthatpic.com/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה