סגרנו את חבילת הלידה :)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה היום סגרנו את חבילת הלידה ב5438 ש"ח,
    שילמנו מקדמה 1600 ש"ח
    תוך 35 ימי עבודה החבילה תגיע
    ואח"כ מתי שנרצה לקחת נשלם את השאר או בתשלומים איך שנרצה...

האמת שאני ממש מרוצה מהחבילה, היא נראת באמת מעולה ב"ה, וגם העגלה,
    מה שכן יצאתי עם טעם מר מאוד בפה מהחנות הזו בגלל היחס של המוכרות...
    הן לוחצות אחריך ויושבות לך על הוריד כדי לחתום כבר ואני שונאת כשככה מלחיצים...הכל כדי שיקבלו את האחוזים שלהן.
    מזל שבעלי ידע לנער אותן מאיתנו... למרות שבכ"ז עד הרגע האחרון שחתמנו היא לא התייחסה כ"כ יפה- כל שאלה ששאלנו היא אמרה "אני אסביר הכל" בצורה כזאת של 'אל תדאגו תסתמו תפה ותפסיקו לשאול שאלות..תחתמו ואז נסביר'.

אבל בעלי אמר דבר צודק- אנחנו לא משלמים על השירות אלא על המוצרים, אנחנו לוקחים את המוצרים ולא רואים אותם יותר בע"ה (חוץ מהעגלה שהשירות דרכם אבל עם אדם אחר שהוא דווקא נחמד)...ותכלס החבילה משתלמת ביותר

7 תגובות
עמוד 1
  • תתחדשו איזה כיף!
  • היי מותק- תודה רבה!!!!!

תשמעי, אני מעכשיו אומרת לך! אל תקשיבי לאנשים בנוגע לחבילת לידה!!!! אוף כמה אנשים יכולים לעצבן, אני לא סיפרתי לאף אחד שהבאתי את הדברים הביתה כי כשאמרתי שאנ רוצה כל מיני חברות של התחילו עם כל השטויות האלה של מזל רע!
  • מזל טוב, תתחדשו ותהנו מההרגשה כי ההרגשה כיפית!!!!!!!!!!!

• 1- תתחדשו נסיכה

• איזה כיף, זה ממש מרגש להתחיל לשלם
    כי ככבר את כבר יודעת שהסוף קרב ובא...

אל תקשיבי לאנשים
    תתחילי לסנן!
    וזה טיפ גם לאחרי הלידה....

• קודם תודה אהובתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה