שאלה על גני עירייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שיש להן ילדים בגן של טרום וטרום-טרום משותף - האם זה אומר שהילדים כאילו באותו גן ביחד? האם המפגש ביחד?

יעל, אמא של 2 אפרוחים
12 תגובות
עמוד 1
  • כן כל הילדים ביחד
    יש מפגשים שכולם ביחד של חצי שעה יש 2-3 מפגשים כאלה
    השאר זה פיעלות חצר בגן וכו...
    שבזמנים האלה הגננת יושבת עם ילדים ומחלקת אותם לקבוצות

• אלינו דווקא הפוך.
    המפגשים בנפרד לשתי קבוצות והפעילות בחצר ביחד
    החוגים ביחד

• המפגשים יחד, כי זה תכנים שמתאימים לשני הגילאים
    אבל יש גם קבוצות לימוד , שמחלקים את הילדים לפי "רמה" ומלמדים דברים
    זתומרת , אם הילד שלי יודע מספרים אבל לא אותיות , יושיבו אותו בשולחן שמתרגל מספרים ומלמד קצת אותיות ,
    ולא בשולחן שלא יודע כלום או יותר הבה יותר ממנו .
  • תודה בנות - חוץ משולי נשמע כמו שיהיה בגן שלנו בשנה הבאה (אני מנסה לנחם את עצמי)

יעל, אמא של 2 אפרוחים

• למה את לא שואלת את הגננת?

• האמת שעמית הבן הגדול שלי בן 4 ו5 חודשים ופספס את גן חובה בחודש, כרגע הוא בגן ערייה טרום וטרום חובה, וזה ממש לא נראה לי! יש עוד ילד נוסף שקטן מעמית בחודשיים (שהוא הכי קרוב אליו בגיל), והילדים בגילאי 2.8 חודשים וגילאי 3 זה ממש לא מתאים לי , אני מצפה שהילד שלי יתפתח וילמד דברים חדשים, בגן אצלו אני בטוחה שלא תהיה חלוקה אם מדובר ב-2 ילדים גדולים סכה. לכן אני מתכוונת לפנות לכל הגורמים ולנסות להעביר אותו לגן חובה

• lirazi - לגן חובה לא יעבירו אותו כי יש להם את החלוקה של השנתונים ולפיה הם קובעים. ואם הוא "פספס" בחודש אז זה הרבה! על הפרש של כמה ימים הם יכולים לטרטר הורים.... ובסוף לא להסכים.

מה שאת יכולה לנסות לעשות זה לבקש להעביר אותו לגן שהוא רק טרום חובה ולא גן משולב עם טרום טרום.

אגב, איך הגעת לזה שהוא פספס רק בחודש? לפי החישוב שלי הוא נולד באפריל. הוא "פספס" לפחות ב- 3 חודשים....

הבת שלנו "פספסה" ב- 3 ימים את הטרום טרום חובה ואפילו לא טרחנו להתווכח כי זה די חסר סיכוי....

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• תמר, כמו שאת יודעת אנחנו עדיין בגן פרטי, אבל למרות שהבטיחו לנו גן טרום חובה מסתבר שיהיו גם ילדים בני 3-3.5 וגם ילד אחד שרק עוד חודש יהיה בן 3.
    קצת דאגתי שבגלל שיונתן יהיה בין ילדים בני 3, שכמו שאני בטוחה שאת יודעת יש הבדל רציני בין ילד בן 3 וילד בן 4 (אני ראיתי שינוי גדול ביונתן בשנה הזאת).

אני מתנחמת בעובדה שאם יונתן היה בגן טרום חובה עם טרום-טרום זה היה אותו דבר ולכן הוא לא מעוכב מבחינת לימוד ובע"ה הוא יגיע "מוכן" לגן חובה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • הגן שאנחנו ביקשנו מלכתכילה הוא גן טרום חובה - וחובה. הלכנו לגן לשאול את הגננת והיא אמרה שעמית פספס ב-3 שבועות בגלל זה שמו אותו בטרום-טרום חובה. אני חייבת לנסות ולעשות כל מאמץ אפשרי להעביר אותו

• lirazi - עכשיו את כותבת ששמו אותו בטרום טרום....

זה גן משולב? טרום טרום חובה עם טרום חובה? אם כן, אז זה גן שמתאים לו מבחינת הגיל

לדעתי הגננת הטעתה אותך שהוא פספס ב- 3 שבועות... ייתכן והתכוונה חודשים
    יעל, הבנתי אותך

• תראי זה טרום טרום חובה וטרום חובה יחד, הגננת הסבירה שהילד חכם והכי גדול וכדאי למצוא גן או של טרום חובה בלבד, או גן חובה.
    הגננת של הגן חובה לא הטעתה אותנו יש אצלה בגן ילד בגיל של עמית פחות 3 שבועות. אין לי מושג, מה נעשה אבל אני לא יכולה להשאיר אותו בגן שהוא נמצא בו כרגע, זה לא מתאים לו התפתחותית להיות עם ילדים שקטנים ממנו ב שנה וחצי ויותר

• שוב אני חוזרת על זה....

ילדי גן חובה השנה הם ילידי 2006!! מינואר עד סוף דצמבר 2006

הבן שלך הוא יליד כמעט אמצע 2007

אולי הגננת של החובה היא גם של טרום חובה? ואז זה היגיוני....

אשמח לשמוע אם הצלחת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה