קצת לחוצה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכל הבנות ...

סתם רוצה לשתף אתכן בתחושות שלי הבוקר...

כמו שאתן יודעות אני לפני ivf ראשון... אמורה לקבל בין ה-5-7/9 אם אקבל ב-5 אוכל להתחיל עם הטיפול
13 תגובות
עמוד 1
  • אני לא כל כך מבינה בבדיקות הללו, אבל אני מקווה מאוד ומחזיקה לך
  • תודה
  • שיר מאמוש, יהיה בסדר!!!
    קודם כל קבלי ממני חיבוק ענק!!!
    אני מאוד מאוד מקווה שלא תקבלי, אבל אם כן שזה יהיה ב5/9..

אבל גם אם יגיע לאחר מכן, והטיפול ידחה לאוקטובר תזכרי שהכל קורה כמו שצריך לקרות...
    את מחכה כל כך הרבה זמן, והכי טבעי בעולם שתהיי חסרת סבלנות, אבל תזכרי שלחץ לא תורם להצלחת הטיפול ובטח שלא תורם לך נפשית...

תהיי רגועה, יש עוד כמה ימים עד אז...
    תזכרי שיהיה בסדר ואנחנו כאן תמיד בשבילך!!!!

שיהיה בהצלחה מה שלא יהיה ואמן וכל מה שאת מאחלת לעצמך יקרה.
    נשיקות ושבת שלום
  • זה יגיע אל דאגה!!!!
    להמשיך לנסות ולא להתייאש,
    לקבוע דד ליין ארוך- לא לחיות מחודש לחודש (קשה אני יודעת..)
    היום דברתי עם מישהי שעברה 16 הפריות עד לילד הראשון וכעבור 7 שנים וקרוב ל20 הפריות נולדו לה תאומים.
    בסוף כולן אמהות וגם אנחנו נזכה לנס הזה.
    ואגב אפשר להסתכל על כל ההריוניות בצרות עין ולחשוב "מתי תורי ומה איתי" ואפשר גם בגישה חיובית "אם לכל כך הרבה בנות זה מצליח, אין סיבה שלא אצטרף אליהן בקרוב"!!
    חשיבה חיובית וקצת אמונה בצדקת הדרך וברופאים והכל יסתדר!!!
    נשיקות,
  • שירוש,
    הכל יהיה בסדר אל דאגה!!
    אני מבינה את התיסכול אבל את חייבת להיות רגועה ואופטימית לאורך כל התהליך!
    השבוע שהייתי אצל המומחה פוריות הוא אמר לי משהו מאוד נכון ומאוד הפנמתי אותו- "חייבים אבל חייבים להיות עם הרבה סבלנות לאורך כל הטיפול...." וכמה שזה קשה אני החלטתי שאני אהיה ממושמעת ולקחתי את זה ממש לתשומת ליבי..
    תסתכלי על הכל בצורה חיובית ותזכרי שכל עכבה לטובה וגם תורך יגיע!!
    אני מאחלת לך שלא משנה מה יהיה ומתי תתחילי את הטיפול, שיהיה לך המון בהצלחה ושהטיפול הראשון יהיה מנצח!!
  • פשוש"ה, כן גם אני מכירה כזאת שאחרי 7 שנים של טיפולים אינטנסיבים וקשים הביאה תאומים ולאחר שלושה חודשים מהלידה נקלטה טבעי....

אני כל כך יודעת, האמת שברגשתי קצת לחוצה הבוקר... ככה זה שאני לבד ...
    במהלך כל השבוע אני כמעט ולא חושבת על זה...
    לרגע שלא יתפרש שאני בדיכאון או עצב כלשהו - ממש ממש לא.. ממשיכה כרגיל, צוחקת כי כזאת אני.... לפעמים יש מעידות קטנות למחשבות יתר...

מאמינה שיהיה בסדר אין לי ספק... אבל את יודעת איך זה לפעמים לא שולטים במחשבות ...

נשיקות לכולכן, מקסימות אין עליכן בעולם...
  • שיר נשמה,
    אני כל כך מזדהה...
    אין עצב ואין דיכאון,
    יש רק תחושה של מתח,
    רצון עז,
    לא להתאכזב,
    לקבל תוצאה חיובית....
    אמן.
  • זה לא יאמן כמה הזדהות אפשר לחוש עם הרגשות שלכן
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אשכולית - איך את מרגשת אותי, עומדות לי דמעות בעיניים , את כזאת מקסימה, זה ממש לא מובן מאליו היחס שלך והאיכפתיות!!!!

את בין הבודדות אם לא היחידה שבהריון וכבר אוטוטו הלידה ואת כאן איתנו בפורום הזה, מסייעת לנו מבחינה נפשית, תורמת מהידע הרב שלך מנסיונך האישי.... וזה מקסים בעיני....
  • בא לי לפתוח שרשור במיוחד בשבילך...
  • שיר 27 איזו מהמממת את!!!!
    כל הכבוד על הפירגון...... מחזיקה לך אצבעות...
    יש רק עוד יומייים....
  • קרן יקירתי
  • מתוקה שלי ריגשת אותי מאוד,
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה