אוווףףףףף..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי הולך עוד חצי שעה לעבודה עד 9 בערב...
    אני נשארת בשישי לבד בבית..
    הפורום יהיה בטח ריק כי כולן עם הבעלולים והילדודס (לא שזה רע
7 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמוש.. לא נורא...

הייתי באה בשמחה אבל עוד שעה מגיעה החמולה של גיסתי (3 ילדים שובבים ומתוקים בני 4 3 ו- 2 )לשישבת ארוך שלאחריו אלוהים יודע באיזה מצב הבית יראה חחחח

אבל את מוזמנת לארוחת שישי בכייף

• חחח... מיטלי, איזו חמודה...
    לא צריך להיסחף... אולי תזמיני אותו לארוחת ראש השנה וזהו???
  • יאמי אני חולת סושי!!!!!

והבית שלי תמיד פתוח גם בערב ראש השנה... רק שאנחנו לא נהי

• מיטליייי בלי להתחנף.....אבל אני יותר ויותר מוקסמת מהנחמדות שלך חחחח את אמיתית???!!!!

• הלואי שהייתי רבע ממך, אני ממש לא אוהבת לארח....במיוחד לא שבאים עם הרבה ילדים קטנים אני פשוט מתחרפנת אם הבית שלי מתלכך או מתבלגן ואני גם נורא קנאית לפרטיות שלי

• שירה, אני מזה מסכימה איתך...
  • גם אני מסכימה איתך שירה
    מחרפנת אותי החדירה לפרטיות.. אין לי בעיה לארח בסלון אבל אם באים עם ילדים והכל מתחיל להתבלגן או שרוצים סיור ומתחילים להעיר על כל דבר בבית.. זה משגע אותי! חחחחחח מיטל לידך אני נשמעת מתבודדת חחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה