בנושא הבקבוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחר שראיתי את ההודעה של דוק בנושא הבקבוקים

יש לי שאלה...
    מה אנ צריכה לבדוק על מנת לדעת שהבקבוק טוב לקטנה?
    נזילות מהצדדים?

לי יש B FREE
    ולעיתים נוזל מצד אחד , לקראת הסיום (שלא, לא של הבקבוק)
    אבל לא בכמויות...
    כנראה שהיא סיימה ונשאר לה בפה אז היא מוציאה ואז זה נראה שזה יוצא מהצדדים (אני חושבת בכל אופן)

האם זה בססדר?
    האם לא צריך לנזול בכלל?

9 תגובות
עמוד 1

• נשמע סבבה.. הגיוני שנוזל קצת כי נשאר לה בפה מסוף ההאכלה...

מאמי לא להלחץ אם זה לא היה טוב לה את לבד היית מרגישה...את הכי יודעת מה טוב עבורה

• אם נוזל טיפה זה מצויין
    דוק
  • לגבי בי פרי תבדקי שכל החלקים הפנימיים מחוברים כראוי - כי אחרת באמת עלולה להיות נזילה.

• מיכל - עצה ממני:

זה בסדר! הכל בסדר! מליון אמהות משתמשות ומרוצות.
    אני הייתי בחרדות מכל דבר אחרי הלידה. לא נהניתי בכלל מהתינוקת במשך כמה שבועות. כל הזמן רק לחץ-לחץ-לחץ. לא בריא וגם הילדה מרגישה ונעשית לא-רגועה.

מילת המפתח: בקטנה!

• ניקול נראה לי שאני מזה צכה ליישם את ה"בקטנה" שלך.. אני כבר רואה איך אני אהיה היסטרית...

• סיון- איזה חלקים פנימים יש בבי פרי
    רק המוט הזה (של החום והקור) ומתחבר לדבר העגול הזה שיש בו חורים (להקטין את המינון)... לא יותר מידי...

וניקול מאמי- אני דווקא לא כלכך בלחץ...
    אולי זה "נקרא" ממה שאני כותבת
    אבל אני דווקא בסדר גמור...
    אבל תודה על הדאגה..

• המוט זה לגזים לא חובה
    החלק פלסטי וגומי העגולים צריכים להיות מחוברים טוב אחד לשני וכמובן לבקבוק אחרת מטפטף

• דוק- אולי את צודקת בעיניין הבקבוקים והגזים אבל ארי אכל בקבוקים מגיל מאוחר מאוד כי הוא ינק.

מיכלי- כמו שמיטל אמרה, קצת שאריות זה הגיוני- לא כמו אצל הבן של דוק!

אהבתי את MAM כי זה דומה ברכות לבצורה (הסופית-אחרי מעיכה

• שירן אני איתך... השתמשתי עד גיל חצי שנה בבקבוקים של בי פרי ובפטמה של מאמץץאפילו קניתי לה פעם טומי טיפי והיא פשוט לא הבינה איך אוכלים מזה והיתה מתעצבנת.

להוסיף לפייסבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה