יש פה מישהי שהכדורים "פראנטל" עושים לא גם בחילות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי מהרופא את הכדורים האלה והם עושים לי ממש בחילות, יש עוד מישהי עם התופעה הזאת??
    יש כדור אחר שמישהי ממליצה לי לקחת?

שבת שלום
7 תגובות
עמוד 1

• לחברה שלי זה עשה בחילות.
    לי לא היו בחילות כל עוד לקחתי את הכדור על בטן מלאה.

• גם לאחותי זה עשה בחילות....תתיעצי עם הרופא שלך שיתאים לך כדורים אחרים

• אני לוקחת אחרי ארוחה כמו שהרופא אמר לי וכל היום אני פשוט מתה מהבחילות. היום ניסחתי לא לקחת ואני מרגישה הרבה יותר טוב
  • גם לי זה עושה בחילת. לפני כמה זמן מצאתי פתרון והוא לקחת את הכדור ממש לפני השינה כי אז את נרדמת וזהו.

אבבל חייבת ללכת לישון ישר כי אם תחכי אפילו חצי שעה תהיה בחילה.

לא ניסיתי כדורים אחרים.

תרגישי טוב
  • לפני 3 שבועות הרופא רשם לי גם את הכדור הזה, הספקתי לקחת 2 כדורים בדיוק ונישברתי... איזה בחילות הוא עשה לי...
    הקיצר אני לא לוקחת כלם במקומו, אני לוקחת פריפול שז כדור ברזל ולא חומצה פולית, ככה עשיתי גם בהריון הראשון ותודה לאל הכל היה בסדר....
  • הספקתי לקחת כמה כדורים בודדים עד שנשברתי.
    בקשתי מהרופאה כדור אחר והיא אמרה:" זה מה שיש לתת למכבי עם מרשם..."
  • אני לוקחת "פראנטל" כבר 4 שנים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה