בחיי שהתגעגעתי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנותתתתתת לא הייתי כאן כמעט שבוע וחסרתן לי מאוד.
    קודם כל ברכות ומזל טוב ליולדות/הריוניות חדשות/ עוברות דירה(שירה המהממת עם נהוראי המדהים..) וכל מי ששכחתי או עדיין לא הספקתי לקרוא את העדכון שלה..

מי שזוכרת לפני 5 שבועות עדכנתי שעשיתי אקו לב לעוברים ואצל אחד מהם נמצא חור בלב,
    אתמול הייתי בבקורת שאמורה הייתה להראות אם נסגר או קטן החור, לצערי זה לא קרה ואפילו גרוע מזה- גם אצל העובר השני גילו חור קטן :( ובמידה ולא יעבור אצל מישהו מהם עד הלידה אז עד גיל שנה נצטרך לנתח- מקווה מאוד שלא!!!!
    בעלי התייעץ עם רב שאנחנו מאוד מאמינים בו ומתייעצים איתו בדברים הגדולים והוא הרגיע אותנו שהכל יהיה בסדר אז לא לקחתי את זה קשה כמו פעם קודמת.
    חוץ מזה, החודש עליתי 2 ק״ג (עכשין אני שוקלת 4 ק״ג פחות מהמשקל ההתחלתי), בהתחלה ירדתי 10 קג אז בחודשיים האחרונים יש בהחלט עלייה.
    השבוע התחלתי להרגיש ממש כבדות וקושי ואני צריכה לשכב כמה שיותר על מנת לא לגרום לצירים מוקדמים.
    זהו עדכונים עד כאן, שבת שלום לכולכןןןןן.  

10 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המון בהצלחה
  • באמת נעלמת לנו ....
    שמחה לשמוע שאת מעודדת, באמת שלפעמים בקטע הזה אין מה לדאוג יותר מידי....
    איפה את גרה?.. מי עשה לך אקו לב?.... אני פשוט מכירה את התחום אני יכולה להמליץ לך על מישהו מדהים!!!

תנוחי ותשתי הרבה הרבה כדי לשמור על הצוציקים בפנים ועל שפיות.. נו בשביל זה אנחנו כאן

• תודה.
    ירדני אני גרה בב״ש (את לשעבר לא?),
    עשיתי בסורוקה במכון הלב אצל דר אביבה לויטס, שמעתי שהיא תותחית בתחום.

• כן אני באר שבעית לשעבר.... אני לא מכירה את ד"ר לויטס כלכך טוב...
    אבל יש בשבע עיניים בנגב את פרופסור אלי זלצשטיין, אומנם הוא פרטי אבל יש החזרים מהקופה ואם את לאומית אז הוא מקבל התחייבות, אם את כללית מושלם 100 ש"ח לעובר ואם את מכבי זה 700 ש"ח ואת מקבלת חזרה 80 אחוז מהקופה..

הייתי ממליצה לך להיפגש איתו, הוא מנהל מחלקת קרדיולוגיה בבית חולים סורוקה הוא מדהים מדהים והוא הכי טוב בתחום...

אם את רוצה אני יכולה לארגן לך תור אליו בצ'יק :)

חוצמזה אני פה אם את צריכה המלצות לרופאים או משהו :))

• מתוקה!

שמחה שחזרת אלינו
  • כן ירדנוש אני אשמח לחוות דעת נוספת או סתם בדיקה כי אמנם שמעתי שדר לויטס
    תותחית אבל לא הייתי מרוצה בכלל מהיחס שלה.
    אני בכללית מושלם, אם המחיר באמת כזה זול אני אשמח לקבוע אליו תור.  

• תרשמי ככה:
    08-6267777 שלוחה אפס...
    זה המספר שלהם.. תגידי להם שאת חברה טובה של ירדן לוין שעבדה אצלהם ואת מבקשת אקו לב עובר כללית מושלם לתאומים..
    הם יוציאו לך זכאות כמו שאמרתי זה 100 ש"ח לעובר.. סה"כ 200 שקלים
    אם יש בעיה עם התור צרי איתי קשר ב- 054-2347253 אני אקבע לך אבל לא מאמינה שתהיה בעיה...
    כזכור לי הוא עובד בראשון שני רביעי וחמישי ככה שיש מצב לתור השבוע.. שוב אם צריך להפעיל קשרים רק תגידי אני אשמח :)....

ואין בעיה שתאמרי לו שאת חברה שלי אני מאמינה שהוא ייזכור הייתי אחראית על המרפאות שלו שנה...

אז אני פה אם את צריכה לכל דבר.. והוא באמת מספר אחד בתחום
    פרופ' אלי זלצשטיין הוא בנאדם מדהים את יכולה לשאול אותו הכל!!!

שמחה שיכולתי לעזור..

• אני מאמינה שב"ה יהיה בסדר

• ג׳ני ומיטל- מקסימות תודה :)
    ירדן מאמי תודה רבה רבה...יום ראשון אחייג אליהם ואעדכן אותך.  

• עינבי רק בשורות טובות ב"ה הכל יסתדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה