מיטל וכל מי שמבינה: התייעצות בנושא הורדת הנקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הכנסנו את בר למשפחתון חדש ולא רוצים שאני אבוא באמצע היום להניק אותה כי זה מוציא את הילדים מהשגרה. (אני עובדת קרוב)
8 תגובות
עמוד 1
  • קרן

הי! קודם כל תעשי רק אבל רק מה שאת מרגישה....

אם את מחליטה להוריד בשעות מסויימות הנקה לאט לאט הגוף יתרגל לכך , בהתחלה עלול להיות גודש אבל מהר מאוד זה יסתדר.. ותוכלי להניק מתי שרק תרצי ואפילו לא הרבה...

באמת קחי בחשבון שהחלה יהיה בכמות מועטה ולכן בשבתות או חופשים יכול להיות שלא יהיה מספיק.

• לי אין מושג בזה האמת
    אבל אין איזהשהו חדר צדדי שאת יכולה להניק במשפחתון
    אני יכולה להבין שאם את איתם באותו החדר אז זה באמת מפריע לסדר יום ומוציא ילדים מריכוז או מערער אותם...אבל אם נניח תקחי את בר, תלכו לחדר פרטי, תניקי ותחזירי אותה ותעשי את זה בשעות למשל שלא יפריעו לסדר יום- אז אולי זה יסתדר גם למטפלות וגם לך!

זה מצחיק אותי שמיטל הפכה להיות "גורו של ההנקה" חחחחחח
    כפרה עליך!

• מיטל - תודה!!!!
  • קרן,

יופי זה בדיוק מה שתעשי, אל תדאגי הגוף מבין אותך והוא יזרום איתך

• מיטל: מאז שבר שבתה הנקה בגיל 3 חודשים הקפדתי להניק אותה בגן כמה שיותר. לא עברו שתי האכלות רצוף שפיספסתי.וכן - זה יכול להגביל...
    אני מקווה שלא יהיה לי יותר מידי גודש מחר עד 5....
  • דבר אחרון.. אם יהי לך גודש, תשימי כרוב לחצי שעה רק מסביב לפטמה שרק תרד הכמות ושלא יתייבש לגמרי

• חזרתי לעבוד ונועה הייתה באותו הגיל של בר
    הנקתי פשוט בלילה ובבוקר והציצי כבר היה ריק
    ואיך שהייתי חוזרת מהעבודה ישר ציצי חחחח וככה עד יום למחרת טפו ופו גמלתי אותה אק בשנה 10. והיא רצתה עוד

• לי זה נראה מוזר שהגננת "לא רוצה" שההורים יגיעו למשפחתון באמצע היום..

לא שחלילה משהו רע
    אבל , לא רוצה??? זה לא קצת נוקשה מידי?

אצלי במעון לדוגמא יש דלת עם חלון כזה שההורים יכולים לבוא ולראות מתי שבא להם
    ויותר מכך- אני בעצמי לפעמים מזמינה אותם!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה