שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי שאלה קטנה.
    היום הלכנו לטייל ומתי שנכנסו למרכז קניות יש את הגלאי שבודק את התיקים ולא ידעתי שיש שם קרינה.
    פתאום המאבטחת שואלת אותי אם אני בהריון אמרתי שכן והיא אמרה שלא היתה צריכה לעבור דרך הגלאי.
    האמתי שקצת נלחצתי, האם זה קרה למישהי ויש בזה סיכון כלשהו.
    תודה רבה ושתיהיה לכולנו שבת שלום
6 תגובות
עמוד 1
  • לא הוכח מדעית או רפואית בצורה כלשהי שזה מזיק לאם או לעובר.

נכון שמעדיפים לא לעבור.
    אבל את הרי מדברת בטלפון הנייד נכון? גם שם יש קרינה..

פשוט להבא תדעי לא לעבור- לכל מקרה...
    אני יכולה להגיד לך על עצמי שאני עברתי בגלאים
  • אם כבר מדברים על הנושא... אני משתדלת לא לעבור... השבוע היינו בקניון והשומר בכניסה אומר לי "את רוצה לא לעבור? תראי לי תעודה מזהה" עכשיו לא הייתי עם הארנק שלי אלא עם של בעלי אז לא היה לי ואני לא מבינה מה הוא רוצה- פעם ראשונה שאני שומעת על הדבר הזה... אין לי תעודה!! מה לעשות?? הוא רוצה שאני אסתכן ואעבור בדבר הזה בגלל שלא ידעתי?? אני מבינה שזה מתוך בטיחות אבל הוא פשוט אסר עליי לעבור איזה 2,3 דק'.. אני לא מבינה ת'רעיון! בסוף אמרתי לו- "אוקיי לא שמעתי על זה שצריך את התעודה, אני לא רוצה לעבור בגלאי.. פעם הבאה אדע ואביא איתי את התעודה" ואז הוא נתן לי לעבור... איך הוא התעצבן אבל!! יאווו הגזמה!
  • עברתי משם כי לא חשבתי באותו הרגע, להבא אני ידע שאסור.
    תודה רבה בנות ושתיהיה שבת שלום
  • בנות,

אל תיכנסו לסרטים. הרבה פעמים אנחנו לא יודעות עדיין על ההריון ועוברות בגלאי כמעט כל יום ולפעמים שוכחות טמות הרגל עוברות. עדיף לא לעבור אבל אם עברת תרגעי ואל תחשבי על זה. בטוח הכל יהיה בסדר.
  • עדיף להמנע.. אבל לא קרה כלום

• לא יקרה מזה שום דבר. להבא עדיף להמנע...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה