בדיקת דם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבת שלום לכולן,
    אני קיבלתי מחזור אחרון ב1/8 ובדרך כלל המחזור שלי סדיר בין 28 ל 30 יום.
    ביום חמישי שעבר (25/8) עשיתי בדיקת דם וקיבלתי תשובה שלילית.
    רק רציתי לדעת האם עשיתי את הבדיקת דם מוקדם מדי? האם יש עוד סיכוי שאני בהריון? מתי אפשר לדעת בבדיקת דם עם אני בהריון או לא?
    תודה רבה מראש,
    נטע
9 תגובות
עמוד 1
  • כן, עשית מוקדם מדי
    ומאז לא קיבלת?
    כי ייתכן שאת בהריון - תבדקי שוב
    בהצלחה

• לא, מאז לא קיבלתי
    מתי כדאי לי לבדוק?
    תודה רבה מקווים :)
  • הייתי עושה בדיקה ביום ראשון הקרוב 4.9

מחזיקה

• תודה רבה רבה
  • טוב,
    אז עשיתי בדיקה ביתית היום בבוקר וקיבלתי תוצאה שלילית לצערי .
    ממש מוזר כי (ואולי אני מדמיינת את זה) יש לי כל מיני סימפטומים (פצעונים, הפרשות איחור :))
    טוב נחכה עוד כמה ימים ונראה מה יהיה
    תודה בכל מקרה
  • כמה זמן איחור זה יוצא היום? אני לא טובה בחישובים
  • כמה איחור זה? היום זה בערך 3-4 ימים של איחור
    אני עוד לא אמרתי נואש כי אסור
    צריך להיות חיוביים, ומה שנקרא כל דבר בזמנו
    אני פשוט חושבת שהרופאה שלי תצחק עליי אם אני אבקש עוד בדיקת דם כשעשיתי אחת ב 25/8
  • למה שתצחק???
    מה- 25 לחודש עברו כבר 11 יום בערך...מספיק זמן שבו הורמון הבטא מופרש...
    בהצלחה!! יש לי הרגשה טובה לגביך!!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• קודם כל תודה לכולן על התשובות.
    רק רציתי לעדכן שעדיין אין מחזור.
    החלטתי לא להתעסק בזה כי זה סתם תקווה.
    גם ארתי לבעלי להפסי לשאול אם המחזור הגיע או לא
    אם עד יום חמישי אין מחזור אני אעשה שוב בדיקת דם

אבל כנראה שהציפייה משפיעה על התת מודע כי חלמתי שלשום בלילה שעשיתי בדיקת ביתית וראיתי את ה2 קווים :)

אני מצטערת שאני שופכת את זה ככה פשוט החלטנו שאנחנו לא מספרים לאף אחד שאנחנו מנסים כי לא כל כך יתמכו ברעיון הזה אז...סורי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה