תשלומי הורים שאושרו לשנת הלימודים תשע"ב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
11 תגובות
עמוד 1
  • תודה

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אצלנו גבו 203 לועד

• מעבר לכספים האלה יש גם את כספי הועד?

• איפי, שימי לב שחוג התעמלות נחשב "תל"ן" שכן מופיע בטבלה.

יש שם משהו שעדיין לא ברור לי ואני רוצה לברר עם המפקחת....(119 לעומת 238) אני אחזור אליכן כשתהיה לי תשובה מדויקת יותר כי כרגע קיבלתי תשובות שונות...

לא, אלה הכספים שהועד יכול לגבות ולא מעבר!
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• נגה, בגנים הפרטיים יש פחות חופש.... גם בויצו יש פחות

את יכולה לשאול את המעסיקה שלך אם יפריע לה אם אמילי תצטרף אלייך מדי פעם, כשהיא בחופש. הרי יש הורים שבחופש מביאים את הילד לעבודה

• אני מצטערת אבל לא הבנתי, מותר לגבות בגנים רק 251 ש"ח ועוד 125?

שילמנו שנה שעברה 760, השנה אני עוד לא יודעת. זה הגיוני?

• אז למה לוקחים מאיתנו יותר

• אתם צריכים לבקש פירוט עבור מה התשלומים. וזה לא רק ה- 251 אלא יש גם תל"ן שזה בדר"כ חוג תנועה ורכישת שירותים מרצון (ששם אפשר להכניס דברים שאין בסעיפים האחרים לדוגמא מסנן מים אם יש בגן מתקן וכו'). אגב, אמנם רשום שם ביטוח תאונות אבל לפי דעתי זה כבר משולם ישירות לעירייה. אני למשל לא גובה את זה. זה יוצא סה"כ 461 לא כולל הביטוח, אבל כולל חוג (119 ש"ח שייתכן שזה 238 זה בבדיקה שלי עדיין)

לפי דברי המפקחת אסור לבקש כסף מההורים עבור מתנות לילדים ודברים כאלה(חגים, יום הולדת וכו).

אם הורים רוצים בכל זאת לגבות כספים עבור מטרות אלה זה לא אמור לעבור דרך הגננת ועל כל ההורים להסכים.

אגב, גם אני שנה שעברה לא ידעתי בדיוק.... כל שנה לומדים משהו

• את מה שאמרת הגננת צינה אצלנו בתחילת שנה
    שיש ועד שאוסף כספים לדברים אחרים שצריך ... כגון מתנות ומסיבת לג בעומר שהצוות לא משתתף
    בחיוב הראשון של הגן בהוראת קבע לקחו לנו ביטוח

• אני שלחתי מייל לגורמים הרלוונטים ואני אעדכן כשתהיה לי תשובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה