~~שאלה~~ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בחורה שבהריון בימים הראשונים או בחודש הראשון
    והיא מעשנת
    יכול להיות לה
    הפלה טבעית?
4 תגובות
עמוד 1
  • לא בגלל העישון. יכולה להיות הפלה חלילה מכל מיני סיבות אחרות ולעיתים מאשימים את העישון...

בגלל שגיליתי בשבוע 8 שאני בהריון ועישנתי עד אז חקרתי את הנושא לעומק..

הייתי מייעצת לך להפסיק אם יש אפילו סיכוי כדי שחלילה לא תאשימי את עצמך אח"כ..
    בהצלחה

• לא ניראה לי שיש קשר בין השניים אבל אם את רוצה תפסיקי בשביל השקט הנפשי שלך...אני בכל מקרה גיליתי בשבוע 7 שאני בהריון ועישנתי עד אז אחר כך הפסקתי בגלל הבחילות וחזרתי לעשן 2 סיגריות ביום בחודש 4-5 בערך...וברוך השם הכל בסדר

/link/link_through/1yg9h-101]
  • לי הרופא אמר שעישון מעלה ב-50% את הסיכוי להפלות טבעיות.. וגם מעלה מאוד את הסיכוי למומים בעובר.. אז אני בהחלט הייתי מפסיקה! אמנם אומרים שאם מפסיקים עד שבוע 20 רוב הסיכויים שלא יהיה נזק, אבל עם הבייבי לא הייתי לוקחת אפילו את הסיכוי הקטן ביותר

משחקי סוניק:
    כי ככה כיף להעביר את הזמן!

היום המיוחד שלי: 3.4.12
  • אני לא יודעת אם זה בהכרח קשר ישיר - אבל הבנתי שלמעשנות יש סיכוי של פי 4 להפלה טבעית. לידיעתך...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה