סימנים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משהו מוזר כואב לי לאחרונה ממש החזה...ומסביב לפטמה ממש טיפה התכהה ויש ורידים בולטים......האם מישהי יודעת מה זה?

מה
7 תגובות
עמוד 1
  • סימנים טובים....שנשמע רק בשורות טובות אמן ואמןןןן

חני
  • כמו שנאמר תסמינים של הריון ומחזור מאוד דומים....
    לי בחודש שעבר היו כאבים בחזה ובסוף המכשושה הגיעה....

מתוקה, אל תנסי לפרש כל מיני סימנים זה גורם לנו לצפות יותר מידי..

אני אומרת לנו כי גם לי יש קטע מוזר קצת... אני אמורה לקבל גג עוד ארבעה ימים ואין לי שום סימנים של מחזור , שאצלי זה נוהל קבוע - שבוע לפני המחזור יש לי כאבים בבטן התחתונה וארבעה ימים לפני הפרשות חומות...

היום ארבעה ימים לפני- אין לי שום כאבים בבטן התחתונה ושום זכר להפרשות... אם אני יכנס לזה יותר מידי אני עלולה לפתח ציפיות ולהתאכזב..

אל תעשי את זה - אם את ביום אחד של איחור לפחות תעשי בדיקה וזהו...
    תזרמי ....
    בהצלחה
  • פטמות כהות וורידים בחזה זה תסמיני הריון!
    אבל נראה לי שכדאי שתעשי בדיקה ביתית כי עכשיו את מפתחת עוד יותר ציפיות...
    הלוואי

רעות
  • טליה את חייבת להרפות מאמי ....בלי לחץ !
    לי היו חודשים בהם החזה כאב והתמלא, היו לי וורידים מסביב וגם פיטמה כהה אבל קיבלתי מחזור.
    אני ממליצה לך מקרב לב לא לחפש אחר הסימנים כי הם יגיעו בעקבות החיפושים
    המוח שלנו זה הדבר הכי מדהים בעולם הזה והוא יכול לייצר בדיוק מה שנרצה שהוא ייצר !
    אני לא רוצה לבאס אותך מאמי ויכול להיות מאוד שנקלטת אבל יכול להיות שגם לא ....אני רוצה למנוע ממך אכזבות ....אנא ממך אל תחפשי תרפי ותמשיכי חייך כרגיל
    את תראי שאחרי שתרפי ותהיי יותר רגועה ולא תחפשי זה יגיע

הלן
  • ורידים בולטים ופיטמות כהות אלו אכן סימנים של הריון אבל אלו תסמינים שבאים רק בשבועות מתקדמים יותר עד כמה שאני יודעת.
    בכל מקרה כמו שכבר אמרו, הסימנים למחזור ולהריון מאוד דומים.
    מאחלת לך בהצלחה ומחכה לעדכונים משמחים!
  • אתן ממש צודקות! אני סתם פיתחתי ציפיות
    אבל לפני שעה קיבלתי! כבר 7 חודשים של נסיונות

מה
  • טליה בוקר טוב ושבוע טוב...

אם תהיי בלחץ כל חודש את תמשיכי לפתח ציפיות ואיתם האכזבות...

את חייבת להירגע...

הלחץ הזה לא מועלי לאף אחד..בטח שלא לך ובטח שלא למערכת היחסים עם בעלך....

אני מקווה שתוכלי להבין שהלחץ הוא הגורם העיקרי שמונע ממך להיקלט..

שיהיה המון בהצלחה ורק בשורות טובות..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה