היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כידוע גיסתי ילדה ביום שני. כרגע היא מניקה אבל קצת מתקשה בנושא. יש לה חתכים בפטמות. והיא מתלבטת אולי לתת מטרנה בלילה על מנת שהקטנה תישן טוב.
שאלתי היא:
האם תינוקות שלא יונקים ישנים טוב בלילה?
[ []
15 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שזה ממש עניין של אופי של ילד
שחר היה מתעורר לי כל שעתיים וחצי בלילה לאכול דור מתעורר רק פעם אחת לאכול מאז שחזרנו הביתה מבית החולים הוא ככה
אומרים שהמטרנה יותר "כבדה" ולכן ישנים טוב יותר עם תחליף מאשר עם חלב אם.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
המלצה חמה - אל תקחי דוגמאות ממורני
את גאיה הנקתי חודש ימים וגם עם ההנקה בחודש הראשון היא ישנה טוב!!! אבל בלי שום קשר אנחנו נקראים משפחת הישנונים. היום למשל קמנו ב- 10:45
מורני - קשה לך???
הכל תלוי מאמי. אם יש מספיק חלב תינוק יונק יישן טוב, אם אין מספיק חלב יישן לא טוב. ומצד שני, אם התמ"ל לא מתאים לתינוק (תינוק סובל מכאבי בטן חזקים), הוא לא יידן טוב, ולהיפך, אם תמ"ל מתאים, יישן טוב.
סיבכתי, נכון?
אצלי עם הנקה מגיל 3 שבועות ישנו לילה שלם (גם מיכל וגם איתן)
אצלי בני עם מטרנה החל מגיל 3 שבועות היה דופק שינה של 9 שעות בלילה . היתי קמה כמו מפגרת עם שעון מערר כדי לתת לו אוכל . אחרת היה יושן עוד כמה זמן http://www.holdthatpic.com/
גם אני חושבת שזה תלוי באופי של הילד...
רעי היה עם סימילאק מגיל 0 והתעורר בלילה עד גיל 3 חודשים (מתעורר כל שעה וחצי, נשאר ער שעה וממשיך לישון לעוד שעה וחצי "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מורן אני ממש מקנאה אני לא חושבת שישנתי לילה רצוף אחד מאז שאלה נולדה. אני עם ענבר. אצלי הם ינקו והתעוררו הרבה במהלך הלילה. בגלל זה רציתי לדעת אם תינוקות לא יונקים אכן ישנים היטב.
ולמה אומרים "ישנתי כמו תינוק?" אצלי תינוקות לא ישנים הכי טוב..
[ []
ישנים טוב כמו תינוק יונק... עדיין קמים כל שעתיים בערך אחר כך כידוע זמנים מתארכים ... אבל השינה רציפה יותר גם לי וגם לתינוק שלי...
אני גם לא חושבת שיש קשר אבל אני כן חושבת שלא להניק בלילה ולתת תחליף יכול להקל מאוד!
אצלי היו צרחוווווווווות כללללללללל הליללללללה ב-3 חוד' הראשונים
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
אצלי ינקו עד 10 חודשים. שניהם התעוררו כל 3 שעות בדיוק להנקה עד גיל 7-8 חודשים ואז התחילו לרדת במספר ההנקות בלילה
אופק ישן לילה שלם מגיל שנה בדיוק ורום.... למה היא עוד מתעוררת?
זה בהחלט קשור לאופי. אגם ישנה מעולה וגם עדן ישנה נהדר מגיל 3 שבועות בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
זה הכל תלוי בילד
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים