היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז אני רוצה לברר על ניתוח סיליקון לחזה-החזה כמובן...ממש השתנה אחרי 2 לידות מישהי פה עשתה?ורוצה להמליץ?איפה?כמה?
24 תגובות
עמוד 1
עשיתי חודש אחרי שליאור נולד..זה היה לפני כמעט 8 שנים. המצלה חמה מהלב ממי.. לעשות במרכז ממשלתי דהיינו בי"ח ממשלתי ולא במכונים פרטיים כך ישנו תיעוד לתמיד אודות הניתוח וכו'... המנתחים עוברים דרך משרד הבריאות. הרישיונות שלהם בתוקף... לא הייתי מהמרת לרגע בכל הקשור בניתוח .. יעלה יותר ..שווה את השקט הנפשי...
בהצלחה ממי
ידעתי שבנושא כזה את תופיעי ראשונה!
מי אני או מיכל?
מיכל אגב מה שם המנתח??
התכוונתי למיכל
די תמשיכי
אחותי עשתה לא מזמן אצל ד"ר בורנשטיין הבנתי שהוא אחד החזקים בתחום והיא מרוצה מעל הגג בהצלחה
אני עשיתי אצל דוקטור פרישמן בפרופרוציה, החזה שלי ממש נפל אחרי ההריונות וההנקות , ממליצה לך לסיים לידות ואחכ לעשות.
ממליצה בחום על ברונשטיין או על קליין הם הכי טובים בתחום, ראיתי את מה שהם עשו אצל חברות שלי כבר לפני הרבה שנים, והחזה נשאר עומד ויפה כמו בהתחלה
אני עשיתי לפני 4 חודשים אצל ד"ר גוברין בבי"ח האיטלקי בחיפה. ממליצה בחום
הלו הלו בנות!! מה עם תמונות???
ויל, אם את רוצה לראות את הציצים שלי תיכנסי לדף הפייסבוק שלי
את רצינית?
תרגיעי ,יש תמונה אחת או שתיים בבגד -ים
אני לא יודעת מה שם המשפחה שלך??
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
יש רופא בקלאס קליניק מעולה !!! גיסתי עובדת שם והוא ניתח גם את חברה שלי ויצא לה מושלם
בפייס "לירון אגמי- אנגלר"
טולי אני עשיתי בקלאס קליניק..אבל לפני 7 וחצי שנים+ ... הרופא שלי עבד שם..לא יודעת היום אם שם, אני יודעת שיש לו אתר והוא עצמאי
אולי נקים קבוצת "שטוחות" ונקבל הנחה
חחחח גלי- בואי נקים "קבוצת רכישה" לציצי דנדש... "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
חחחחחח קבוצת שטוחות
עשיתי אצל פרופסור וכסלר בפרופורציה - פשוט אין מילים. מדהים! ממליצה בחום
לא נראה לי שיש פה הרבה שטוחות אלא הרבה סיליקוניות..חחחח איזה כיף על התגובות.... נשנושית פליז תבררי לי כמה אחותך שילמה לד"ר ברונשטיין וליא אצל ד"ר גוברין כמה?? שמעתי על שני אלו תודה.....יום נפלא
אחותי עשתה אצל ד"ר שפשין לפני שנתיים ויש לה חזה מהמם
אחותי עשתה בפרופורציה לפני 6 שנים ויש לה חזה מהמם!!!!!! בכלל לא מאמינים שזה סיליקון...