היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
התחלתי לעשות סקר מחירים וראיתי בעיתון שהחבילת לידה במוצצים נראית מאוד משתלמת. מה אתן אומרות? מישהי קנתה את החבילת לידה שלהם?יש המלצות? איך העגלה שמקבלים בה?ומה זה ה-3 רגליות?
7 תגובות
עמוד 1
רגליות זה מכנסיים עם רגלית, כלומר שהם לא פתוחים למטה... לא מכירה את החבילה של מוצצים... אני לא קניתי חבילת לידה אלא קניתי כל דבר בנפרד יותר משתלם ואפשר לבחור מה שרוצים...בהצלחה...
אני לא כלכך אהבתי את המחיר של החבילות של מוצצים
החבילה של הדברים הקטנים היא בד"כ אותו הדבר בכל המקומות.... ההבדל הוא בעיקר בעגלה- בשידה ובמיטה. כשאני עשיתי סקר שוק המחיר במוצצים יצא לי גבוה יחסית ועשיתי את הקניות שלי בבייביקלאב בפתח תקוה...
אני קניתי עגלה בתינוקות זה אנחנו בראשון כי רק הם משווקים תעגלה שרציתי ומיטה שידה ומזרון ממוצים ! וכל השאר הדברים הנלווים קניתי גם כן ממוצצים אני הרכבתי כל מה שאני רוצה לא לקחתי מוכן זה לא שווה בעייני .
יצא לי במוצצים 3000 שח והעגלה עוד 4700שח
אני עשיתי סקר שוק דיי גדול ואני חושבת שבמוצצים די זול וגם רמת המוצים גבוהה. יש לציין שלקחתי דברים ממש טובים לא התפשרתי על כלום
בהצלחה !
לדעתי לא כדאי חבילות לידה, כי הם גם שמים מלא דברים לא נחוצים, והדברים הנחוצים שיש בחבילות בדר"כ הרבה יותר זולים בסופרפארם. לדעתי זו סתם מסחטת כסף.. משחקי סוניק: כי ככה כיף להעביר את הזמן!
היום המיוחד שלי: 3.4.12
ממליצה לך לבדוק את החנות בייבי קלאב בפ"ת. את בוחרת לך את המוצרים שאת רוצה, והם מקמבנים לך מחיר טוב של חבילת לידה ואת לא מוגבלת בסוג המוצר.
אני גם קונה בנפרד כי פשוט אין להם את העגלה שרציתי אבח יש לי חברה שקנתה ומאוד מרוצה!
בהצלחה!
נ.ב. אודליה (בקרוב אצלנו) פרסמה לפני כמה ימים את חבילת הלידה שלה שנראית טובה ומשתלמת אז תסתכלי אולי יתאים גם לך.