היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ואי בנות שיתןף קצת מביך... אני מאתמול עם כאבי בטן חזקים, וכאבי גב חזקים ממש... הרגשה כללית לא טובה בכלל ברמה שמפריעה קצת לחיות!!!
כל דבר אבל כל דבר שאני מכניסה לגוף עושה לי מהזה כאבי בטן וגזים
15 תגובות
עמוד 1
אאוץ'! זה נראה לך קשור לאוכל או שזה כמו צירים? אולי אכלת משהו לא טוב..? אכלת משהו בחוץ או משהו שיכל להיות מקולקל? אם את מרגישה שהקטנה מתנהגת מוזר אולי כדאי להיבדק?? משחקי סוניק: כי ככה כיף להעביר את הזמן!
היום המיוחד שלי: 3.4.12
ממה שאני יודעת (זה מהקורס הכנה ללידה) סימנים מבשרי לידה הם בין היתר קלקול קיבה ומיעוט תנועות עובר...
תעקבי, אולי זה זה
בובה אני עם ג'ן ג'ן זה אכן מבשר לידה.
דרך אגב גם אצל מיטל וגם אצל מיכלי זה התחיל בדיוק כך!
תחזיקי מעמד כי הגיע הרגע שחו כל כך חיכית
ירדנוש... מה עם עדכון? יכול להיות שזה זה?
אני כבר לא יודעת... הגיעו חברים ושמתי לב שהכאבי גב האלו ממש שונים ממה שחוויתי עד עכשיו אני מרגישה מין דקירות כאלו פנימיות שמתפשטות לבן אני מרגישה כאב ברגליים בגלל זה בקיצור אם אלו צירים אז הם שונים מאוד נכון לעכשיו זה כל שש דקות והאמת שאני עם דמעות בעיניים הילדה זזה אבל שוב מעט מימים רגלים...
כלכך כואב לי
ממוש, אולי תיבדקי?
כשיש ספק- אין ספק
אני מחכה לראות איך מתפתח כי הבעל הולך להפגנה הערב אני כלכך כואבת שאני כבר ממש לא חושבת בהיגיון
נשמע כמו צירים
מאמי , לקחתי אתהחתא קלה מכל האורחים הסופ"ש ... ומה אני קוראת..???? כפרה שלי לדעתי את מתחילה את שלב הצירים... כך זה התחיל אצלי...
7וואי איזו התרגשות.. תתחילי לתזמן בובה כל פעם שיש כאב כזה עם דקירה יש מצב חזקקקקקקק שזה צירים!!!!!!!!!
שיהיה בהצלחה.. לדעתי אין מה למהר ולרוץ לבדוק, עצה שלי מכל הלב תסחבי כמה שיותר בבית אלא אם: דימום מאסיבי ירידת מים צירים כל 3 דקות
יפה שלי אם אין מי שיעזור לך אל תשחררי את בעלך לשום הפגנה! אם עכשיו זה כל 6 דקות זה פתאום יכול להפוך ליותר סדיר ובעלך אולי לא ישמע את הפלאפון!
מאחלת לך לידה קלה ביותר ושתצאי בידיים מלאות ותחבקי סוף סוף את בובה שלך
תודה בננות על העידוד.... אני אמרתי לו שיילך להפגנה במקרה הכי גרוע בו אני לא מסוגלת לסבול יותר אני אקח מונית לבית חולים כי ההפגנה ממש קרוב לשם...
ובנתיים אני מתפללת שזה זה ושזה עומד להיגמר כי בחיים לא כאב לי ככה אני בחורה עם סף כאב גבוהה ואני בוכה כמו תינוקת....
יהיה בסדר..אני מקווה לעדכן בפעם הבאה דרך סיון... בנתיים במיטה נחה ומתמקדת...
ירדן למה את מענה את עצמך??? גם אצלי זה התחיל כמו קלקול קיבה וכאבי גב .+בטן תחתונה +רגל כשאת אומרת כל 6 דקות זה בכלל נשמע כמו צירים...
אגב מיטל אני לא חיכיתי לצירים סדירים מאד היה לי כל 6-7-8 דקות לסירוגין והגעתי עם פתיחה 4.5 אני שמחה שהלכתי לפני, כי מי היה יודע מה היה קורה אם הייתי מחכה עוד ועוד. אולי היתי מפספסת אפידורל זה היה הפחד הכי גדול שלי
לכן ירדן- אני אומרת לך , לכי תבדקי! בהצלחה
מאמי נראה לי את בלידה. אם יש ספק רוצי (ליתר הדיוק תתגלגלי) להיבדק!!!
אני ילדתי עם צירים לא סדירים. הכאבים שאת מתארת נשמעים כמו צירים, מקסימום ישלחו אותך הביתה. יאללה לבית חולים