מועדון מיקי מאוס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מכל מה שיש בערוצי הטלויזיה הילדה שלי מתה על מועדון מיקי מאוס...היא פשוט מחייכת כשהיא רואה את זה.
    חיפשתי באיביי קלטות אבל נורא יקר...
    אתן אולי יודעות איפה אפשר לקנות DVD לא ממש יקרים של התוכנית? יש לנו כולה איזה 1 ביום בטלויזיה.ואני מקליטה לה..אבל זה רק חצי שעה ביום.

להוסיף לפייסבוק
3 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת לענות לך איפה אפשר למצוא, אבל לדעתי חצי שעה ביום בגיל הזה לצפיה בטלויזיה, מספיקה בהחלט
  • נהדר נהדר נהדר תכנית מדהימה!!!!!

גם להב מאוד אוהבת אותה, היום היה כמה פרקים ברצף הקלטתי לה
    היא גם אוהבת את ג'ק והפירטים, דורה, סוכן מיוחד אוסו - כל התכניות האלה שלמעשה משתפים אותה ומציגים לה שאלות ומשימות!!!
    ואני מאוד מרוצה מהתכניות האלה - לדעתי הן חינוכיות מאוד וגם נעימות מאוד

• כן.. האחיין שלי מת על כל הערוץ הזה...אבל אוולין לא בגיל שהיא מבינה את הפירטים..למרות שהקלטתי לה קצת גם.
    אין לנו את הערוץ ג'וניור כרגע... היה בזמן ההפצצות איזה שבוע בערך..אני מקליטה לה פרק ביום בערוץ 45.
    תכלס חצי שעה ביום זה אולי מספיק..אבל למה בייבי איננשטיןן אז שעה ושעה וחצי...?
    ניראה לי זה תלוי בתוכנית.
    בכל מקרה היא מתה על התוכנית...ואני רוצה לקנות לה עוד כמה.. למקרים שבהם אין תוכנית ומשעמם לה ולא בא על כלום יותר.

להוסיף לפייסבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה