אוף איך מתמודדים עם זה שאני פשוט לא מסוגלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לראות את בעלי??????????? אפילו לא להריח אותו.. על סקס אני בכלל לא מדברת...
    באהבה...

בולי בלבולי
7 תגובות
עמוד 1
  • את מתכוונת בגלל ההריון?! (אני מקווה שלא רבתם או משהו).
    אם כן, אז אני בטוחה שאם תסבירי לוממה זה נובע ושזה תופעת לוואי של ההריון,
    הוא ינסה להבין אותך.
    אין מה לעשות, זה קורה להרבה נשים....
  • לאאא כנראה בגלל ההיריון.. אנחנו כמעט ולא רבים....
    אבל בלי קשר לזה שאני לא מסוגלת לראות אותו היום פתאום אני שומעת אותו מדבר עם אמא שלו על החג... ברומנית!!!!! כדי שאני לא אבין... איזה חוצפה????.... הם ניהלו שיחה של איזה חצי שעה... ברומנית ופתאום בסוף עבר לנושא אחר בעברית... אני מפחדת להעיר לו אפילו כי לאחרונה אני בוכה מכל דבר...
    באהבה...

בולי בלבולי
  • אני יכולה להגידלך שגם אותי זה היה מרגיז..
    אבל אל תעירי לו, פשוט תשאלי כאילו כלום "על מה דיברת עם אמא שלך"?
    ותראי מה הוא יספר
  • מאי לא משנה מה בעלך יעשה בתקופה הזו - הוא טועה!!!!

יכולה לומר לך שבמשך כל ההריון לא יכולתי לשמוע את בעלי נושם! כן כן ,נושם... מכירה אתזה שבן אדם נרדם ושומעים אותו נושם? זה היה מרתיח אותי מכניס לי עצבים לגוף... גם מרוקאית גם בהריון..חחחחחח הייתי מזיזה אותו בתקווה שיפסיק לנשום ..חחח.

• שיואוו מיטלי.. זה ממש אני!!! והאפס הזה לא מבין כלום!!! אני מתפוצצת.. וגם אני מרוקאית... מה הם עד כדי כך דבילים???? די אי אפשר... ועוד אני גרה אצל ההורים שלי.. ואמא שלי המעצבנת מתערבת בכל דבר.. גם אותה אני לא יכולה לשמוע יותר... בא לי לקחת את הדברים ולמצוא לי םינה משלי שאף אחד לא יגיע אליה... ושם רק לישון!!! חחחח
    באהבה...

בולי בלבולי
  • מזל שאת לא מאלו שההורומונים משפיעים עליהן

• הכי כיף הורמונים!!! יש תירוץ לכל דבר!!

לבכי, לעצבים, לחוסר סבלנות לעייפות חחחחחח

חודש אחרי הלידה בעלי אמר לי משהו, שבדר"כ בהריון סביר להניח שהייתי נעלבת והברז היה נפתח...דמעות - סליחה - חיבוק- נשיקה

פתאום אני קולטת את עצמי אומרת בלב"מה קורה לך, את אמורה לבכות..." לא בכיתי לא התעצבנתי.. ואז הבנתי שנגמרה חגיגת ההורמונים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה