אז איך ע(ו)בר הסופ"ש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אצלי אתמול הבעלול הלך לעבודה בצהריים עד מאוחר בערב, והרגשתי כ"כ לא נעים עם זה שהוא עובד 7 ימים בשבוע שקמתי בבוקר מוקדם יחסית והכנתי הרבה אוכל (ואני מזה לא בשלנית).
    הוא נהנה מאוד והאמת גם אני כי לא האמנתי שיכול לצאת לי אוכל טעים.

אח"כ לפני שהוא חזר, גם הכנתי סושי, שזאת המומחיות שלי,אז כמובן שיצא טעים
9 תגובות
עמוד 1
  • אני ישנתי... ישנתיי אה וישנתי עודדדדד.. זה מדהים כמה בנאדם יכול לישון...
    וג'ני... האם מותר סושי בהיריון?? אין בעיה עם האצה עצמה??. שיואוו אני מתה לסושי ואמרו לי שאסור...
    באהבה...

בולי בלבולי
  • מה שאסור בהריון זה הדג הנא.
    יש הרבה סוגי סושי שאפשר להכין, כולל צמחוני, או עם דג צלוי.
    אני יכולה להגיד שאני חוטאת לפעמים ומכניסה לפה חתיכה אחת של סושי עם דג נא.

הבעיה היא לא באצה.
  • אוקיי אם ככה אין בעיה אני גם ככה לא אוכלת אף פעם עם דג נא...
    באהבה...

בולי בלבולי
  • אז ככה.............
    אתמול ב 14:00 הגיעו גיסתי בעלה ושולשת ילדיהם השובבים יש לציין.. הם ניחנו בקול סופרן חזק וצורם

• אלוהים ישמור...
    תביאי מנקה אח"כ.

לי יש גם 2 חתולות מהממות, אבל בגלל שאנחנו 95% מהזן לבד בבית, אז הן רגילות רק אלינו וכל פעם שבא מישהו חדש אז הן מתחבאות..
    ולחתולים יש גם קטע כזה שכשהם מפחדים אז על רקע נפשי גם נושרות יותר שיערות, ובעלי סטרילי חבל על הזמן (אני כבר רואה אותו רודף אחרי הילדה עם שואב אבק)
  • ואני מיום חמישי חזרתי מעבודה עם ניצני מחלה וכבר בלילה הרגשתי ממש לא טוב עם הזעה, כאבי גרון וכאבי ראש מטורפים.
    שגעתי את כולם כי נהייתי ממש סמרטוט ואני לא רגילה לזה...
    התחלתי לגרגר עם מי מלח ולתשות תה עם לימון אבל כלום לא עזר לכאבי ראש.

בסוף היום מהבוקר כאבי ראש התגברו ובצהריים נשברתי ואחרי ארוחת צהריים ולקחתי כדור אופטלגין.

הלכתי לישון הזעתי כמו סוס וקמתי כמו חדשה!!! אני כל כך שמחה שלקחתי כדור סוף סוף
  • ג'ן מותק תרגישי טוב!!
  • היי, היי לכן!
    אז היה לי סופ"ש ממש כייפי.
    אתמול בבוקר לקחנו את הבנים לבריכה, לחוג שחייה, היה ממש כיף.
    חזרנו הבייתה ובולנו הלכנו לישון.... שנ"צ, איזה כיף זה.
    בערב יצאתי עם בעלי לחגוג את היום נישואין שלנו שהיה ביום חמישי.
    היום ישנו עד 12 בצהריים!!!!!!!!
  • תודה בובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה