שלום לך ד''ר ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר 3 שנים לא פניתי אלייך מאז הטיפול הראשון בהפריה שהצליח ויש לי ילדה בת שנתיים כבר..כרגע אנחנו בתחילת עוד הפריה (אין לנו מוקפאים) אז הכול מהתחלה.. לאחר כול הריצות קיבלתי שבוע שעבר מרשם מהרופא ל 40 דקאפפטיל עט גונאל-אף 900 ועט גונאל-אף 450 וגם של 300 ואוביטרל אחד.. אני לא ממש זוכרת מפעם שעברה אני אמורה להזריק בבוקר דקא ובערב גונאל? או רק דקא פעם אחד ביום למשך 20 ימים?
    אני בפרוטוקול ארוך..
    תודה מראש על תשובתך..

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני לא מרוצה מזה שלא הבנת מה את צריכה לעשות ושאת מקבלת ממני הוראות טיפול. את צריכה לחזור לרופא המטפל ולקבל הנחיות.
    בעקרון , את הפרוטוקול הארוך מתחילים עם שבועיים של דיכוי. כלומר שבועיים עם דקפפטיל לבד. רק אם בבדיקת דם ואולטרסאונד מקבלים אישור לדיכוי, מתחילים, במקביל לדקפפטיל את הגונל.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה