קיבלתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה בעסה...ואני עם בעלי בים המלח.!

מה
11 תגובות
עמוד 1
  • אוי מאמי....
    לא נורא... פעם הבאה!!!
  • פעם הבאה אני חושבת שנתחיל טיפולים כבר נראה היכן הבעיה:)

מה
  • אל תקחי את זה קשה, יקירה, תהני מהנופש עם בעלך, זה אמור להיות ניקוי ראש טוב וטעינה באנרגיות חדשות. אני איתך, קיבלתי ביום ה-41 בניגוד לכל הציפיות והסימנים. אפילו הספקתי לפתח בחילות בוקר....
    עם טיפולים או בלי, מקווה בשבילך שזה יקרה בקרוב מאוד, ואת תסתכלי אחורה בחיוך מאושר ותעברי לפורום הבא, עם סרגל הריון חמדמד
    ושבוע טוב,
    ענת
  • היי ענת אני ממש מקווה שאני לא יצטרך טיפולים גם לי היו תסמינים דימיינתי תפטמות חומות עם ורידים חייתי בסרט חח לא נורא:)חודש הבא

מה
  • טליה מאמי,
    תהיי אופטימית ואל תתייאשי או תתבאסי!! יהיה בסדר.....
    אולי הגיע הזמן שאת ובעלך תתחילו לבדוק יותר לעומק מה הסיבה שאתם לא נקלטים. תלכי לרופא ותגידי לו שאת מנסה כבר שנה (גם אם זה לא נכון....) ותבקשי ממנו שישלח אותך לבדיקות, ושגם בעלך ילך לעשות בדיקת זרע....
    לא כ"כ מהר מתחילים טיפולים, צריך קודם לבדוק לעומק מה הבעיה ואם קיימת בכלל.
    אולי זה הכל בגלל לחץ, אי אפשר לדעת...
    בכל מקרה, קחי את הכל ברוח טובה ותזכרי שכל עכבה לטובה ומה שצריך לקרות יקרה!
    תנצלי את הזמן איכות הזה שאת עם בעלך ותהנו אחד מהשני בנופש
  • טליה אל תתבאסי, הכל לטובה!!

אולי באמת תתחילו לבדוק איפה הבעיה.

שיהיה לך בהצלחה בחודש הקרוב
  • טליה..
    חודש חדש לפנייך..שתקלטי במהרה..

חני
  • טליוש מאמי אל תתבאסי הכל לטובה
    תזכרי היום הראשון של המחזור הוא גם היום הראשון של ההריון
    תנסי להתנתק ולנוח מאמי ואל ייאוש הכל יצליח לך אם את תצליחי להשתלט על עצמך ותירגעי
    את ממש לחוצה ומוטרדת יתר על המידה מהעניין ואני בטוחה שזה מה שבעיקר מפריע לך
    גם אנחנו מנסים כבר חצי שנה אבל אני מאוד אופטימית ומאמינה שהכל יגיע בזמנו

תתעודדי ותשמחי כי יש לך הרבה סיבות טובות וברגע שתהיה שלמה עם עצמך ותראי את חצי הכוס המלאה היא תתמלא עד הסוף

הלן
  • הי טליונת,
    לא נורא, גם אני קיבלתי... נקווה שבחודש הבא יהיה טוב יותר...
    נשיקות ושבוע טוב,
    יפעת.
  • היי טליה,
    אל תתבאסי, החודש הוא חודש חדש
    שיהיה לך בהצלחה
    ותחשבי רק מחשבות חיוביות
  • לא נורא! הלוואי שבקרוב מאוד יגיעו הבשורות הטובות.. לא להתייאש, למרות שזה נראה הרבה זמן מדובר רק בחצי שנה. יהיה בסדר

רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה