בדיקת הריוןן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני עם מחזור לא סדיר פוליציסטית, בייצתי בשישי שעבר ביום ה19 למחזור אחרי טיפול באיקקלומין מתי הכי מוקדם אני יכולה לעשות בדיקת הריון ביתית?
6 תגובות
עמוד 1
  • תחכי לאיחור של כמה ימים ותלכי לעשות בדיקת דם....
    חבל להוציא כל כך הרבה כסף על בדיקות בייתיות שלא תמיד מגלות הריון צעיר על אף שכתוב באריזה.... בדיקת דם היא הכי אמינה....

בהצלחה!!!!!!!!

• הבעיה שבלי כדורים אני בכלל לא מקבלת מחזור כמה חודשים אפילו שנה אז בעיה לעלות על איחור... כנראה שהכי טוב בדיקת דם , אפשר לעשות בדיקת דם רק אחרי איחור?
  • הכדורים מאלצים את הגוף להתאזן...
    גם אחרי סבב של אאקלומין את לא מקבלת מחזור?

תחכי שבועיים אחרי הביוץ ואז עוד יומיים שלושה ותלכי לעשות בדיקת דם...
    גם אני פוליציסטית ולא תמיד מקבלת מחזור, אבל בפעמיים שלקחתי אאקלומין המחזור הגיע כמו שעון....
  • האמת שאת זה לא ידעתי אני בסבב ראשון של איקקלומין אז נחכה למחזור או שלא..(; תודה רבה!!
  • היי,
    גם אני פוליציסטית וגם אני טופלתי פעמיים באיקקלומין ואף פעם לא קיבלתי אחרי הטיפול מחזור לבד, זה פשוט לא הזיז לי בכלל ולא גרם לי לביוץ.
    אם זה כן גרם לך לביוץ אז יכול להיות שכן תקבלי מחזור לבד.
    אבל כמו שקרן אמרה, תחכי שבועיים מהביוץ ואם לא תקבלי תעשי בדיקת הריון. עדיף בדיקת דם ולא בדיקה ביתית....
    שיהיה בהצלחה!!
  • כמו שכבר אמרו פה אם את יודעת מתי התרחש הביוץ אז שתיים עשרה ימים אחריו בהנחה ונקלט הריון הגוף אמור להפריש בטא הכי בטוח להמתין ארבע עשרה ימים מהביוץ בהצלחה !!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה