לפעמים..........+ דבר נוסף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפעמים אני מרגישה קצת.........

16 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי מה ואיפה הבעיה...
    אם לא מבינים מבקשים לחזור על הדברים, נראה לי הגיוני, אם אחרי פעמיים לא מבינים מבקשים שתראה מה היא רוצה. זה שאת אמא שלה לא אומר שאת צריכה להבין כל מילה שהיא אומרת. היא מצאה לעצמה דרך לעקוף את חוסר ההבנה של סביבתה וכל הכבוד לה על כך.
    רוב קלינאיות התקשורת שאני מכירה יוצאות לחופשה באוג' בעיקר אם הן אמהות או סבתות. גם להן מגיע חופש וזה בסדר גמור.
    היא בהחלט מתקדמת וזה כיף ומרגש מאוד. ואכן - אין כמו אמא בעולם.
  • אני רק יכולה לומר שלפעמים גם אני מבקשת מבני לחזור על מה שאמר כי בבית הוא עושה סלט משתי שפות ויוצא לו בלגן .
    לדעתי כל בן אדם זכאי לחופש או חופש מחלה , אין בזה שום דבר פסול לא מדובר על טיפול חיוני שמציל חיים . חופש היה ידוע מראש . בני פעם עבר פיזיאטרפיה ומטפלת שלו יצא לחופשה לחודש בארה"ב , אז כדי לא לעצור את התהליך שמאוד חיוני בגיל 5 חודשים וחודש זה הרבה בקשנו שיעורי בית ועשינו כל התרגילים בבוקר ובערב . שהיא חזרה - רופאה החליטה שהוא הגיע לנורמה והפסקנו אם זה בכלל .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני עם ענבר

• גם יונתן מטופל אצל קלינאית וגם הוא קשה להבנה לפעמים.
    למרות שאני לרוב מבינה את כל מה שהוא רוצה להגיד גיליתי שכשלפעמים אני לא מבינה הוא מוצא דרך יצירתית להסביר לי את זה - וזה דווקא נראה לי שתורם לו.

למשל פעם אחת הוא ניסה להגיד לי "דלי" ולא הבנתי אז הוא אמר "הדבר הזה שלוקחים איתו מים מהים" ואז הבנתי. לדעתי (לפחות עבור יונתן) זה מפתח את המחשבה של איך לנסח את זה ככה שאני אבין.

קלינאית תקשורת זה תהליך וזה יכול לקחת הרבה זמן ואם היא רוצה להיות עם הבן שלה ב3 שבועות האחרונים של אוגוסט ואין לה סידור או שהיא לא רוצה למצוא סידור זה נשמע לי לגיטימי.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • גם אני לפעמים לא מבינה את אהוד...אין מה להרגיש רע
  • אל תרגישי רע שאת לא מבינה אותה.
    זה בסדר גמור, את עובדת איתה וזה מה שחשוב.
    טוב שהיא מוצאת דרכים נוספות להסביר לך מה היא רוצה, זה מפתח את היצירתיות.
    ובהחלט אין כמו אמא בעולם.

• מסכימה עם הבנות

• תודה בנות ונכון שמוצאת כל מיני דרכים בפנטומימה גם להסביר מה היא רוצה וכן אני חוששת שבסוף ימליצו איתה על גן שפתי בגלל הבעיה עם החיך הקצרה והניתוח שעוד אמורה לעבור וזה קורה די הרבה שלא כל כך מבינים אותה
    גם ברמה של היום יום ואז גם בגן היא מתוסכלת ולפעמים מרביצה כי לא מבינים אותה מה היא רוצה לומר למשל אתן דוגמאות של מילים
    גרגמל מלממל
    דג זה מק
    עוגה זה עומה
    ועוד ועוד אני למדתי להבין וחוזרת אחריה אז היא מתחילה לבכות שלא יכולה
    היום אני מקבלת פרטים מרופא א.א.ג שלה לגבי הרופא של החיך שיטפל בה ונראה כמה לוקח באופן פרטי כי אין לי זמן לחכות חצי שנה נוספת
    הדוגמאות שנתתי הם רק חלק ואני די עצובה שאני אמורה כן לעזור לל והלבין אותה ולא תמיד הולך לי
    אז עכשיו תחזיקו גם אצבעות כי היום בעוד שעה וחצי מוציאים כפתור בהרדמה מקומית וגם זה מלחיץ אותי אבל אני לא אראה לדנדוש
    ועוד דבר טוב שקרה סיימנו עם העגלה דנדוש לא רוצה עוד עגלה (אתמול בגלל שהלכנו לנמל לקחתי אותה עם העגלה בגלל המרחק הלכתי איתה ברגל)

• אני לא מבינה למה את כל כך נגד גן שפתי... אם הילדה צריכה אז צריך לתת מענה לצרכים שלה... אני יודעת מגן שפתי מכינים אותם גם אחר כך לגן חובה רגיל

• גם אני לפעמים לא מבינה את הבן שלי....
    אני חושבת שכמעט כל ילד חווה את זה בשלב מסוים.

הגדולה היא לא להתרגש מזה, כי אחרת משדרים להם את זה... וזה סתם מלחיץ אותם ויכול להפריע להתפתחות...

הכל בסדר, את מטפלת במה שצריך לטפל!
    כל עוד בסופו של דבר הבנת מה היא רצתה - זה הכי חשוב!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • למה את מפחדת מגן שפתי?
    גן שפתי נותן מענה מדויק לצרכי הילד.
    גן עם מעט מאוד ילדים, צוות פרה-רפואי גדול ומשקיע, מטרת הגן היא להביא את הילדים המסוגלים לכך לגן רגיל במהירות האפשרית.
    אני חושבת שמעין קיבלה מתנה ענקית בעצם זה שהיא שנה שנייה בגן שפתי. זה תורם לה המון בכל דבר ועניין.
  • שוב תודה על התמיכה כאן בזה אולי אני חוששת כן דיברתי בעבר עם הקלינאית של דנדוש בעצמי אני העלתי היא לא מוצאת לנכון כי מצד אחד היא יודעת להסביר ולענות על שאלות עיניניות למשל בשביל מה צריך מעיל ומטריה והיא עונה כדי שלא נירטב בגשם אבל הדיבור עצמו לא ברור
    היום היינו אצל א.א.ג שלה הוא נתן לי את שם הפרופסור בבית חולים מאיר שמטפל בבעיות חיך ועשה כבר למעלה מ - 1000 ניתוחי חיך הארכות וכו' נתקשר מחר לתאם וגם שלח אותי לבית חולים דנה שם אני יודעת זמן ההמתנה קצר והנירולוגית שלה תעזור לי בזה לקבל תור מהר שיאבחנו מה המצב עם החיך במדויק
    אז זהו היום הוצאנו את הכפתור היה ממש קשה ובלשון המעטה גם לא קל דנדוש המסכנוני הקיאה את הנשמה שלה עליה עלי על כל הריצפה של הרופא והבכי וואוווווו שלא נדע שרתי לה תוך כדי שירים שהיא אוהבת לנסות להרגיע אותה חיבקתי אותה ממש אבל ממש חזק ותוך כדי תפתסי את הרגליים שלא תזוז האסיסטנטית תפסה לה את הראש תוך כדי צרחה ובכתה אמא תוציאי אותי אמא הרופא עושה לי כואב. כאב לי בפנים איך שאני נאלצת לתפוס אותה אבל לא היתה ברירה זה לטובת דנדוש בלבד.
    אחר כך אמרה לי אמא אני לא אוהבת את רוזזיק ככה היא קוראת לו (דר' רוזנצוויג) יותר אני לא חבאה שלו

• לא קל
  • ישר כוח על מה שאת עוברת עם המתוקה שלך!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • יש קלינאיות תקשורת רבות שלא מבינות שגן שפתי הוא אכן מה שהוא - גן בו עובדים על שיפור השפה. הוא לא מיועד לילדים עם פיגור כלשהו או ילדים שמאובחנים על הקשת האוטיסטית אלא רק לילדים עם בעיות שפתיות.
    גם הקלינאית הראשית של קופ"ח כללית לא מבינה את זה. וזה חבל.
  • לינברי תודה על המידע שאת כותבת
    היום דיברתי עם הפרוסור מחר בבוקר אמר שיתקשר אלי לפון אני הולכת אליו באופן פרטי לוקח 1000 ש"ח ויש החזר של 600 מהקופה וזה ממש לא נורא הוא יבדוק את החיך של דנדוש ויתן את דעתו אם צריך באמת ניתוח נוסף כמו שהרופא א.א.ג של דנדו אמר נעשה הכל מהר ואז ניתן לה את כל העזרה אם צריך קלינאית פעמיים בשבוע עד רבה אני אלחם ואלחץ לקבל בשביל הנסיכה הזאת את הטוב ביותר
    רק שאתמול הרגשתי מכשפה רעה איך שנאלצתי לאחוז בה יחד עם האסיסטנטית של הרופא שאמר שהדיבור כבר מזמן היה צריך להשתפר לה אחרי הניתוח וזה עוד יותר מלחיץ אותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה