היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי, נעים מאוד אני קוראת סמויה פה שבוע בערך.. ממש נחמד לי לחוות איתכם את כל הדברים.. רציתי לספר שאני 10 ימים אחרי ביוץ בערך והופיעו לי כתמים חומים היום.. מה שלא אופייני אני אמורה לקבל מחזור ב10/8 מוזר..
אני רק יכולה לנחש.. אבל אני לא באמת יודעת...
9 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה מתוקה!!!
שיהיה המון בהצלחה!!
מחזיקה עבורך.. מקווה בשבילך...
אבל גם אם לא אל תתייאשי הכל בסדר ויהיה בסדר..
שבוע טוב!
ברוכה הבאה לשהות קצרה.
הי חמודה, גם אני לא ציפיתי לקבל כ"כ מוקדם, אבל בעזרת השם בחודש הבא יהיו לנו הצלחות... העיקר שנהנה מהדרך! יפעת.
ברוכה הבאה ....מאחלת לך הרבה הצלחה
מקווה בשבילך שהכתמים מעידים על השרשה
תעדכני
הלן
ברוכה הבאה לפורום של הבנות הכי מקסימות והכי מבינות, מקווה שהגעת רק לשהות קצרה שיהיה לך בהצלחה
תודה לכולכן , כפי שזה נראה היום ממש לא דומה למחזור.. יש כתמים חומים חלשים.. בסוף אני אגיד כן זה הי מוזר ויכול להיות גם התחלה של מחזור אין לדעת .. נחכה ונראה.. ומה שלא יהיה.. או כן יהיה..
יהיה בסייידר!
לצערי זה היה התחלה של מחזור :(
העיקר לא להתבאס התחיל חודש חדש תתמלאי כוחות ותתחילי לעבוד
היי, גם אני חדשה "ישנה" פה שיהיה לנו בהצלחה לא להתבאס. גם מחזור זה דבר טוב זה אומר שאפשר להתחיל שוב בנסיונות