היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול היינו בשילב ונכנסתי לחדר הנקה ולא שמתי סינר הנקה (מתוך מחשבה שרק אמהות מניקות נכנסות אם בכלל) פתאום נכנס זוג כדי להחליף לבן שלהם טיטול... למזלי הסינר היה בשלוף אז מיד שמתי עליי אבל הרגשתי ממש לא נעים רציתי להעיר להם אבל לא עשיתי את זה... אני מצטערת שלא הערתי להם
20 תגובות
עמוד 1
צודקת מאמי, מעצבן! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מעצבן מאד!!!!!!! אני הייתי מעירה להם
האמת, זה נורא מעצבן אותי! זה כמו אלו שנכנסים לחנות לבני נשים או חנויות בגדים לנשים בלבד ועומדים באיזור של תאי ההלבשה ליד התא של האישה / החברה שלהם...
כאילו מה לא ברור?!
אין שכל אין דאגות... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
חוצפה יש כאלה עושים את זה גם בטיפת חלב שיש לך חדר הנקה... כאילו מה לא ברור חדר הנקה
סליחה אבל אני הייתי מעירה עשית ראוי, נכנסת לחדר הנקה - וצריך טאקט!!!
ברור שזו חוצפה.. חדר הנקה, אין מה להתבלבל- זה חדר לנשים בלבד! ואם הוא סגור עם דלת אז ברור שאת יכולה להרגיש שם חופשי להניק בלי סינר..
אשתו היתה צריכה להכנס קודם לבדוק אם יש מישהי, או שהיו שואלים את המוכרת או משהו. אבל ברור שזו חוצפה, ולא נעים בכלל..
חוצפה
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים
האמת, בהתחלה כתבתי שזה לא כל כך נורה, בעצם לא נורה בכלל, ואז תיארתי את עצמי לשניה במקומך ומחקתי את מה שכתבתי
מצד אחד זו חוצפה מצד שני זה כזה ישראלי - שזה כבר "אשמתך" שלא צפית את זה... בחיי... "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
איזה חוצפהההההההההההה לפחות האישה היתה צריכה להציץ קודם ולוודא שאין שם אף אחד היית צריכה לבקש ממנו לצאת משם
באמת חוצפה
אויש באמת מעצבן ,אניחושבת שאני הייתי מעירה בעדינות שלא נח לי להניק כשיש גבר זר בסביבה ...
בהחלט חוצפה אני הייתי אומרת להם משהוא
בהחלט חוצפה... אני הייתי מעירה...
בהחלט חוצפה. אני הייתי מעירה בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אני לא חושבת שלמדו את הלקח... לא נראה שהזיז להם
יש אנשים שלא חושבים עם הקאבסה (ראש בספרדית
חוצפה וחוסר טאקט
את צודקת באמת מעצבן! לפני כמה חודשים הייתי עם אבא שלי בעזריאלי ואמרתי לו שאני שניה נכנסת שם לחדר הנקה להניק את ינאי ושישמור על גאיה, שיעסיק אותה אחרי כמה דקות הוא נכנס בטבעיות לחדר מתחיל לדבר איתי..הלו..מילא שאתה רואה את הציץ של הבת שלך! מזל שהייתי בחדר לבד..פדיחה אם היו עוד בנות
אני הייתי מעירה! בחדר הנקה ממש לא צריך להתכסות בסינר...גם ככה הסינרים האלה מעצבנים