חייבת להוציא קיטור!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מעצבנים אותי בעבודה.
    אני מבקרת איכות, וכפופה למנהלת איכות שיושבת במטה של החברה.
    אני יושבת בצפון. צריכה לבקר את כל המפעל
    המנהל של המפעל (שאיתו אני יושבת באותו המשרד) כנראה הלך ולכלך עלי כשהיתי בחופשת לידה ועכשיו מחפשים אותי בנרות. כבר היתה לי פגישת "הגדרת תפקיד". מעל שנה אני חותמת "מנהלת א איכות איזור צפון" עכשיו המנהלת נזכרת להגיד לי שזה לא בהתאם להגדרות התפקיד שלי! עכשיו?! שנה אני חותמת ככה לא הפריע לך? אז מה אני אם לא מנהלת? היא עוד תיקנה לי את החתימה איך שנכנסתי לתפקיד, אמרה "את מהנדסת תכניסי את זה לחתימה שכולם ידעו שאת מהנדסת"
    המנהל של המפעל כל שנייה מזכיר לי שהיתי בחופשה הההררררבבבההה זמן! "ממש הרבה זמן, כמה זמן הית בחופשה? 4 חודשים באמת? הרגיש כאילו הית יותר" ועוד בודק בדף נוכחות מתי יצאתי לחופשת לידה החצוף.

12 תגובות
עמוד 1
  • חצופים
    דוק

• נראה לי הם מנסים להפיל עלי דברים כי שיהיה להם עילה לפיטורים..
    אוף
  • ליבי, אם מחפשים לפטר אותך
    זה לא נראה לי ממש בעיתי

אם יפטרו - את עובדת שם יותר משנה
    הם חייבים בפיצויים ואז גם יותר קל עיניי האבטלה
    עד שתמצאי עבודה אחרת.

אם דלת נסגרת נפתחות דלתות אחרות.
    דוק
  • הבעיה היא שלקח לי חצי שנה למצוא עבודה.
    אני גרה בחור!
  • בובה,

זה נראה ממש לא אחרת מאשר שמנסים לגרום לך להתפטר כי כמו שדוק אמרה לא יכולים לפטר אותך עכשיו (ואם אני לא טועה עד משהו כמו שנה).

אני עוד לא יצאתי לחופשת לידה אבל כבר בחודש 4 להריון זכיתי לשאלות בסגנון של מתי בדיוק אני מתכוונת לחזור והאם אני בכלל מתכוונת?!?!?!
  • תודה ג'ני
    זה מה שאני עושה.
    אני לא מצליחה למצוא כי אני אווקוואליפיד לרוב המשרות כאן.
    להתפטר בטח שלא, לא ניתן להם את התענוג.
    זה פשוט מייאש מאד. גם ככה העבודה לא משהו.

אוף

• אני כל כך מבינה אותך.

אני פעם רציתי פשוט לנסות למצוא עבודה פשוטה, אמנם בתחום שלי אבל בשעות סבירות וללא לחץ מיותר (כמו מזכירה למשל) שכשאת הולכת הביתה את יודעת שהיום שלך נגמר ולא ממשיכה לחשוב על תיקים תוך כדי בקבוק לילדה או הנקה...

אז עשיתי ניסיון ושלחתי מלא קורות חיים וכולם התקשרו להגיד לי שאין סיכוי כי אני כמוך עובר קווליפייד... וגם המשכורת שהם הציעו (עדיף אפילו לא לפתוח את זה).

אז תחזיקי מעמד ופתרון בטוח יבוא לך אוטוטו
  • תודה תודה אני ממש מקווה שמשהו יבוא בקרוב
  • ואי אני ממש מבינה אותך , אמנם מרקע שונה ...
    אני עובדת היום במקום שמשעמם לי ואני מרגישה /שאני מתנוונת
  • מה זה הרבה זמן היית הבחופשה? זאת חופשת לידה!!! אני לא מבינה בכלל למה להזכיר את זה!!!! זה זכות של אישה בהריון!!! זה לא משהו שהחלטת סתם ככה לקחת!!!

חצופים!@#%#$^$%^
  • איזה חצוףףףףףףף!!!! מזה הוא סופר לך את החופשת לידה? שיגיד תודה שלא לקחת חצי שנה כמו שהחוק מאפשר!!! לידיעתו את קיצרת את חופשת הלידה!!

מאמי אל תתני להם את התענוג ואל תתפטרי אם הוא כ"כ לא מרוצה שיפטר בעצמו, תהיי אגואיסטית תחשבי על עצמך ועל המשפחה שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה