היי בנות קצת עידכונים ממני.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות אני יודעת שאני לא פעילה כאן מספיק בזמן אחרון וזה כי אני עובדת משמרות בנות 12 שעות ובקושי את עצמי אני מספיקה לראות בבוקר במראה.. אז ככה: דיאנה כמו שכתבתי היית יומיים שבוע שעבר אצל אמא שלי וכול השבת היינו ביחד ובילינו המון זמן בחיבוקים ונשיקות .. ומאתמול בערב היא שוב אצל אמא שלי לשבוע שלם אבל יש לנו הפוגה שזה היום ויום שלישי אני יסע לאמא שלי להיות איתה כי בימים האלה אני בחופש..אוףף כול כך קשה לי להירדם בלי היד שלה על הצוואר שלי (היא נירדמת כשהיד שלה מחבקת אותי ואף לאף ככה היא נירדמת) חחחח עלק בעלי אומר לי בואי אני יחבק אותך תחשבי שזו היא חחח כן ממש..

ב12/9 אני מתחילה סדרת זריקות של דקאפפטיל וגונאל-אף (אני בטיפולי פוריות) בתיקווה שזה הטיפול הראשון והמנצח כמו שהיה לי עם דיאנה..עשו לי את אותו הפרוטוקול ארוך כמו שהיה עם דיאנה.. בנות תתפללו בשבילי שהכול יצליח..היום אני ילך לרכוש את כול הזריקות (בסכום מטורף אבל אין ברירה)..

רציתי לעלות תמונות אבל אתר התמונות לא עובד משום מה (glitterfly) אז תודה רבה למי שהגיע עד כאן חחחח ונשתמע..
19 תגובות
עמוד 1

• שיהיה מון בהצלחה בעבודה תחזיקי מעמד

• תודה נשמות..אין על התמיכה של הפורום הזה (לא פלא שאני פה כבר יותר מ4 שנים..)

• בובה,

מאחלת לך כמו שכתבתי גם בהודעה הקודמת שזה יצליח לך מהפעם הראשונה ותתחדשו באח או אחות לדיאנה הקטנטונת
  • קודם כל איזה מזל שזה לא שבוע רצוף

• האמת אין לי מושג איך זה אפשרי ואיך את שורדת את זה - כשלהב היתה 5 ימים אצל חמתי רציתי למות כל דקה ודקה - השקט זה מה שהכי הרס אותי.
    ועל זה מגיע לך

• בהצלחה בטיפולים

• רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296

• ממוש בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות בידיים וברגליים!
    55555
  • וואוו... כל הכבוד לך! אני יום אחד לא מסוגלת להיות בלעדיהם. זה יהיה משהו קבוע? או שאת מחפשת סידור אחר? בהצלחה בטיפולים!

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• יש לי דקפפטיל וגונאל אף למסירה בחינם

• היי בות איזה כייף זה אחרי יום עמוס בריצות להיכנס ולראות את החיבוקים שלכן..אתן נפלאות פשוט...

אז ככה לכול השואלות.. נטלי מאמי תאמיני לי כבר חשבנו וחישבנו המון פעמים מי מה ומו וראינו שכן נוכל להיסתדר עם עוד תינוקי קטן מבלי להחסיר ממנו כלום..

להופ- מאמי היום כבר קניתי הכול כול מה שהיה כתוב במרשם שזה 40 זריקות דקאפפטיל וגונאל-אף 900 ו450 ו300 ואוביטרל זה בנתיים מה שאני צריכה לפי הפרוטוקול..אז תודה נשמה וגם ככה אין לי רכב בשביל לאסוף ממך אותם, אומנם יצא לי לא זול בכלל וליתר דיוק הוצאתי בבת אחת היום בבית מרקחת 700 שח אבל עם הניסיון יצליח זה שווה כול אגורה..

ושוב תודה ענקית לכולן על התמיכה..אוהבת אותכן..
  • שיהיה המון המון בהצלחה! תשתדלי לא לצפות וזה פשוט יגיע! מניסיון...

• כל הכבוד לך מאמי, אני לא הייתי מסוגלת כ"כ הרבה זמן בנפרד, קבלי מלא
  • מזל שיש את הפורום - אני לא מצליחה לתפוס אותך כמה ימים טובים בפייס... :)
    ומפה קיבלתי ממך עדכון - לגביי אעדכן אותך בפרטי.

בהצלחה נשמה שלי ותהיי חזקה ואני מחזיקה לך אצבעות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה