סקר - מוצצים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    סקר קצר
17 תגובות
עמוד 1
  • אוונט ומאמ.
    מאמ כי המליצו
    אוונט כי היו לי קופונים עם הנחה
  • מאמ כי המוכרת המליצה לי וקניתי גם בקבוק מאמ

אבל איזה מקרה קרה?????
    דוק
  • ארי לא אהב מוצץ עד גיל 4 חודשים.

אחר כך הסכים לקחת אז נתתי לו NUK ועד היום כשוא הולך לישון הוא לוקח מוצץ.

אמא שלי המליצה עליו (אנחנו השתמשנו בו) והצורה שלו נראתה לי הכי פחות מזיקה לשיניים.

• מה קרה עם מאמ

• את לא תאמיני
    בדיוק אחרי הכתבה של מאם ליאם קרע את המוצץ ואבא שלי תפס אותו בזמן
    היום אני הולכת להחליף לו חברה
    הייתי מרוצה עד השבוע הזה ליאם ואוריה גדלו על מוצצי מאם
    יש מצב שבסטוק האחרון היה פאק?

• BIBI
    אני אוהבת את הצורה שלהם, הם נוחים, הם מחזיקים מעמד יפה, אוהבת את העיצוב שלהם

• מוצצי מאמ מהיום שנולדה...

• מוצץ של מאמ התפרק לילד בפה

כרגע יש ללי בבית מוצץ של nuk היא דווקא תופסת אותו יפה ...
    אז החלפתי
    לא לוקחת סיכונים אני אנסה להחליף גם לקורן
    ושירן את לגמרי צודקת במידה 6+ בממ המוץ כבר ממש גדול אני ממש חוששת שזה יגרום נזק לשיניים של קורן

• בילד הראשון השתמשתי ב- ביבי ולייף, שזה אותו דבר!
    פשוט כי אחותי קנתה לי מתנה לבי"ח אחרי הלידה והיה שם המוצץ הזה..

כשהודיה נולדה רצינו מוצץ עם צורה אחרת כדי שלא נתבלבל ושילה לא ייקח לה את המוצץ..
  • גם לי יש של מאמ...

ואני כתבתי פה על המקרה הזה. אבל זה היה נראה שאף אחת לא שמעה על זה..
    וגם זה סוג מסוים של מוצצים של מאמ ,
    לא כל המוצצים של מאמ מתפרקים

או שאני טועה?

• כשלהב היתה בת שנה וחצי היה לה קטע של לנשוך ולקרוע מוצצים - אז לא נראה לי שמאמ אשמים

• איילי גם לא לקח בהתחלה, , אחרי זה הסכם אך ורק לאורטודנטיים של נובי שהם מעולים (גם בבקבוקים), סובינקס, ניפ.
    55555
  • אגב אודליה- עד היום ארי עם מוצץ במידה 0-3 חודשים! לא מחליפה את הגודל... זה מומלץ מאוד לא להגדיל את המוצץ עם הגיל כי המידה הקטנה ביותר- מזיקה הכי פחות להתפתחות תקינה של השיניים.

• ניפ..

לא יכולתי שלא להחליף את הגודל,
    כי כל המוצץ עצמו היה נכנס להם לפה..
  • מוצץ סבנים של טומי טיפי..מצויין לדעתי וגם מאד נוח

/link/link_through/1yg9h-101]
  • דור מוכן לקחת רק את המוצצים המסרוחים הפשוטים מגומי
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• אני משתמשת במאמ כי ניסינו את כל החברות ואף אחד לא נכנס לפה הקטן שלה (היא נולדה פגית)..בפגיה עצמה המליצו לי על מאמ ובאמת איך שהכנסנו לה לפה היא מצצה אותו כאילו היא כבר שנים עם המוצץ הזה..
    לדעתי מאמ הם חברה טובה,אני מרוצה מאוד גם מהבקבוקים וגם מהמוצצים,אבל כל דבר מקבל בלאי עם הזמן,לכן צריך לעקוב כל כמה ימים ולבדוק את הבקבוקים,את המוצץ לנסות למשוך לראות שזה מספיק חזק,בקיצור צריך להיות ערניים,ולא לפסול בגלל איזה מקרה שקרה..אני בטוחה שאם הם היו מוצאים איזה דפקט בסטוק היו מפרסמים או משו כזה,לכל חברה זה יכול לקרות אז צריך פשוט לפקוח עיניים....
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה