מתי להודיע?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

10 תגובות
עמוד 1
  • לפי החוק מחודש חמישי צריך להודיע וגם כן מחודש חמישי לא יכולים לחייב אותך לעבוד שעות נוספות.
    אני הודעתי לאחד המנהלים שלי כשהיתי בחודש 2-3 וכול החברה בגדול ידעה שאני רוצה הריון ועוברת טיפולים.

וכך לאט לאט סיפרתי לכולם

• מתי הכי טוב להודיע- לא רלבנטי בחינתי. כי ראו עלי ישר בגלל ההקאות וכו'... ותרוצים של וירוס או קלקול קיבה לא היו עוזרים...
  • מתי להודיע זה עניין אישי מאוד וגם תלוי בנסיבות ובמקום העבודה.

אני הודעתי בשבוע 10 וגם אז כולם אמרו לי ידעתי כי כבר ראו לי קצת את הבטן
  • מחודש חמישי על פי חוק את חייבת להודיע
    אבל כמובן שאת יכולה להודיע לפני אם בא לך..

אני לא הודעתי כי כבר ראו לבד ושאלו אותי כבר בשבוע 12-13... מעצבנים כאלה...

ובע"פ...

• אם מודיעים לפני החודש החמישי זה לא יכול לגרום לבעיות או משהו כזה נכון? כי הוא לא יכול לפטר אותי......לא?
  • עד כמה שאני זוכרת נכון, אם את עובדת מעל שנה אז לא יכולים לפטר אותך גם אם את מודיעה לפני.
  • לפי מה שאני קראתי והבנתי זה אם את עובדת מעל 6 חודשים במקום.... אני עובדת כאן עוד כמה ימים 7 חודשים......

אני לא יודעת אם להודיע במכתב או לא.............

אני לא יודעת מתי להודיע...........=/
  • יש אתר שנקרא "קו לעובד" תקישי באינטרנט ותמצאי, זה ארגון זעוזר לעובדים. יש שם מלא שאלות ותשובות וגם אפשרות לשאול ועורכי דין מנוסים בתחום הזה יענו לך.

בהצלחה!
  • תראי,

ברור שהיתי מעדיפה לספר מאוחר יותר-( וגם זה היה השרשר הראשון שפתחתי ,מתי אני חייבת לספר)
    גילו אצלי בעבודה די מקדם- שבוע 7 בערך...
  • אם את עובדת מעל חצי שנה, לא יפטרו אותך...
    מתי הכי טוב להודיע - זה תלוי...אין זמן הכי טוב...לפי החוק עד תחילת חמישי צריך להודיע.
    אני סיפרתי אחרי בדיקת שקיפות עורפית, פשוט רציתי לראות שהכל בסדר, ברוך השם עבר מצויין, ולכן החלטתי שזה בסדר.(סיפרתי בחודש רביעי)

איך הודעתי - ניגשתי לבוסית ואמרתי לה שאני בהיריון. הכי פשוט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה