היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני אנסח את זה אחרת כמה זמן תינוק\פעוט יבכה עד שיקראו לאימא שלו ?
14 תגובות
עמוד 1
תלוי בעוצמת הבכי ובסבלנות הגננת
יש תשובה לשאלה הזאת בכלל ?
באמת תלוי כמה הוא יוציא את הגננת משלוותה.. וגם אם היא יודעת שיש הורה בבית שיכול לבוא לקחת!
לפעמים הגננות יודעות שגם ככה ההורים נסעו לעבודה והם לא יכולים להגיע במיידית, אז היא מנסה כמה שפחות להתקשר כדי לא לעשות להם רע בלב..
אם הילד שלכם בוכה רצוף יותר מ15 דקות הייתן רוצות שיגידו לכן ??
ברוררר
זה ממש משתנה מילד לילד, מגננת לגננת...
בגדול, רבע שעה של בכי היסטרי שלא בכיוון של להירגע, הייתי מצפה שיודיעו לי אבל אם זה בכי יללני או בכי שבמגמת הירגעות, גם אם לאט מאד, לא צריך.
אם הוא בוכה רצוף ולא נרגע היתי מצפה שהתקשרו לידע אותי ואני החליט מה לעשות אבל עם הילד בוכה לסרוגין שזה טבעי בימים הראשונים היתי מצפה שיגידו לי בסוף היום שהיו רגעים שהוא בכה רק תקחי בחשבון שבכי אצל ילדים קטנים זה מדבק... אחד בוכה אחריו בוכים עוד 10
ביום שישי ניצן צרח חצי שעה ולא קראו לי
ווווואאאיייי.... אני הייתי מתפחלצת אם הייתי יודעת שהוא בכה המון זמן ולא אמרו לי בינתיים אני מתקשרת לברר... הן אומרות שדקה אחרי שאני/ארז הולכים הוא נרגע
תלוי בהחלטת הגננת.
אני הייתי מתקשררת חצי שעה אחרי לבדוק מה קורה.....הייתי ממש מההיסטריות. השנה זה נרגע = אף אחת לא בכתה בגן
זה באמת מאוד תלוי....
בן כמה הוא? הוא מדבר? גן עירייה או גן פרטי? שנה ראשונה בגן?
יש הרבה גורמים שיכולים להשפיע על החלטת הגננת. אבל את יכולה לבקש שאם הוא בוכה מעל 20-30 דקות רצוף ואין סימני הרגעות, שיתקשרו אלייך ואת תחליטי מה לעשות תמר הבלוג שלי