האם הלידה קרובה?!!?1?1?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    כידוע לכן מחר אני נכנסת לשבוע 37 בשעה טובה...
    לא סיפרתי לכן אבל ביום חמישי בערב הייתי אחרי מקלחת והיו לי צירונים לא ממש סדירים.. הייתי עם כותונת ועוד לא לבשתי תחתונים ופתאום הרגשתי טפטוף מים קליל שזולג לי על הרגליים.. זה לא היה זרם מטורף אבל ממש טפטופים..
    נסעתי עם בעלי למיון בדקו אותי במשך הרבה שעות כי ראו צירים אך לא הצליחו להחליט אם זה ירידת מים או לא....(הם גם אמרו שאין לי בכלל פתיחה..)
    לבסוף ב-2 ומשהו בלילה אמרו לי לחזור הבייתה לצערי...
    אך שמתי לב שהבטן ממש ירדה לי, האצבעות התנפחו עוד יותר בידיים וגם הרגליים עוד יותר, יום שישי היו לי מידי פעם צירים ואתמול בכלל לא.
    עכשיו יש לי מין לחצים הנרתיק ומעליו מתחת לבטן.. כאילו אני מרגישה שהיא עוד רגע יוצאת...
    מה אתן אומרות יש תקווה שהלידה קרובה או שאני חיה בסרט..??
6 תגובות
עמוד 1
  • קרובה היא כן, ברור.. את בשבוע 37, הסוף קרוב!
  • יש לי לחצים ממש מתחת לבטן כאילו כל הזמן אני צריכה לפיפי... במיוחד בעת הליכה ולפעמים הלחצים מרגישים כמו התכווצות קלה... בנוסף בימים האחרונים התנפח לי האף... ואמא שלי אמרה שהפנים שלי נראות ממש מבושלות...חחח
    נקווה שבקרוב...
  • אם הכל תקין ...לידה קוראת סביב שבוע 40...(הממוצע: 39+3)
    לי אומרים שאני מבושלת כבר שבועיים
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אצל גליה היה לי טפטוף כמו שאת מתארת בשבוע 36 עם צירונים וכבר שמחתי שאני עומדת ללדת. במיון יולדות שלחו אותי הביתה וככה סחבתי צירונים כאלה עד השבוע 39 וילדתי - אז אין לדעת מתי תחול הלידה המיוחלת. מה שבטוח זה שאת לראת הסוף וזה אוטוטו- לידה קלה!

• קרוב מאמי את בשבוע 37

• תודה מתוקות..!!
    אני באמת מקווה שזה יקרה בקרוב... כבר לא בא לי לבוא לעבודה...
    וכל כך בא לי לראות אותה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה