היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות יקרות, אני קצת מתלבטת, אני לא בטוחה שזה כ"כ תלויי בי אבל....
אז ככה, כאמור אני עם צירים מוקדמים משבוע 28 ומטופלת תרופתית בפרסולאט. עכשיו אני כבר בשבוע 34 ברוך השם ועדיין לא ילדתי, תודה לאל!!! הרופא שלי אמר שאני אפסיק את הכדורים בשבוע 34 כי עכשיו כבר זה בסדר ללדת, בי"ח המליץ להפסיק בשבוע 35. חברה ממש ממש ממש טובה שלי מתחתנת יום לפני שאני נכנסת לשבוע 36, חשבתי לבקש מהרופא להמשיך את הכדורים עד שבוע 36, כדי שלא אפספס את החתונה (זאת חברה ממש טובה ואם לא היה קשה לי להתגלגל ולא היו לי צירים אפילו הייתי מלווה שלה, אבל זה סיפור ארוך מידיי בשבילי).
מה אתן אומרות? להמשיך עם הכדורים, כמובן באישור הרופא, או להפסיק אם הוא יגיד להפסיק...
פתאום באה לי מחשבה כזאת שאם זה הזמן שבו אני צריכה ללדת אז ככה זה צריך להיות, לפני 36 אחרי, מתי שיבוא יבוא.פתאום נהייתה לי הרגשה כזאת שאולי זה המזל שלה ושלי, זה הזמן שהיא צריכה להיוולד ומי אני שאשנה את זה. אני ממש מתלבטת אם לשאול את הרופא על המשך הטיפול התרופתי... מה הייתן עושות??????
8 תגובות
עמוד 1
אני הייתי מפסיקה כמו שהרופא אמר... הבריאות שלך ושל התינוק שלך חשובה יותר מכל..!! אם תלדי אולי תספיקי להיות בחתונה אחרי הלידה,,,אני לא יודעת עד כמה באמת זה אפשרי אבל אני הייתי מקשיבה לרופא. לי יש מצב דומה, חברה שלי מתחתנת ב-15/9 וגם אני לא יודעת מה לעשות, אני מעדיפה ללדת לפני מאשר ללכת לחתונה שלה כאשר אני בקושי זזה!!! בהצלחה!
אני לא יודעת מה ההשלכות של הכדורים האלה עלייך ועל העובר, אז קשה לענות.
בגדול אני מאמינה שכל דבר קורה בזמן שלו...
אני הייתי ממשיכה את הכדורים לפי ההמלצה של בית החולים- אני חושבת שהם יותר "בעניינים" מאשר רופא נשים בכל הקשור לצירים מוקדמים. אל תקחי סיכון ותטלי את הכדורים פרק זמן ארוך יותר- אולי זה עשוי להזיק לעובראבל לכי עם הלב שלך. בחירה טובה!
אני ההיתי ממליצה להפסיק או לפי רופא או בי"ח ולא למשוך!
אם היא צריכה להיוולד לפני אז יהיה לפני ואם אחרי אז אחרי. תפעלי לפי עיצה רפואית בלבד וששום דבר אחר עד כמה שנשמע חשוב לא ידבר אליך כי הבריאות שלכן חשובה יותר מכל.
אם החברה לא תבין זו בעיה שלה.
בהצלחה בכל החלטה.
הייתי מפסיקה כמו שהרופא אמר או ביה"ח, לא משנה כל כך שלושה ימים לפה או לשם. בהריון ראשון היו לי צירים מוקדמים (נראה לי שזה מתפתח גם עכשיו
תתייעצי עם הרופא. מה שהוא יגיד תעשי. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
הייתי בודקת מול הבית חולים את ההשםעה של התרופה עלייך ועל העובר ליותר מדי זמן ואז מחליטה. כמובן שאם יש בזה סיכון ולו הקטן ביותר- להפסיק!
תודה בנות, אני אשמע להמלצת הרופא[:) החברה שלי מבינה לחלוטין, פשוט זה משהו שמאוד חשוב לי. חוצמיזה' אני חוששת ללדת לפני תשיעי אז גם יש בי איזו תקווה שככה לפחות אבטיח את הלידה בחודש תשיעי....