טוב עידכון לא נשאיר אתכן במתח וכמה סימנים מבשרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אני אחרי לילה לא קל בלשון המעטה... אתמול בלילה נסענו בסוף למיון לקבל לפחות משככי כאבים...הצירים לא היו סדירים והם עדיין לא סדירים אבל הם בהחלט חזקים מספיק בשביל לקבל משככי כאבים, החליטו לאשפז ולתת טישטוש אבל במוניטור היו ירידות דופק ולכן לא הסכימו לטשטש כדי שלא ניכנס למצוקה עוברית...ונתנו גז צחוק מה שממש ממש לא עוזר גם כואבים הצירים וגם כואב הראש... קיצר ממשיכים מוניטורים והדופק שלה לא ממש משתף פעולה... בבוקר עוד פעם ירידות דופק ובנתיים הדינמיקה נשארת אותו דבר... אמרו לנו שיש אפשרות להישאר לחכות להתפתחות ובמידה ולא יתקדם ייתנו זירוז... אני ממש ממש נגד הזירוז אני בהחלט לא נהנית מהמצב אבל לא הייתי רוצה לזרז לידה ראשונה רק כי כואב מה שגם לא רוצה להגיע לקיסרי אז ביקשתי ללכת לסחוב בבית כאבים ונחיה ונראה כי אני לא לחוצה שהיא תצא החוצה... מה שכן נותן תקווה זה שהראש מאוד נמוך ככה שבאולטרסאונד לא היה ניתן למדוד אותו מרוב שהוא נמוך, סליחה על התיאור אני נוטפת כמו מחלבה והם אומרים שזה טוב מאוד בקיצור הם אופטימים שיתפתח ואני מאמינה שעדיף שיתפתח בבית כל עוד אני מרגישה אותה כי בית חולים תמיד פתוח.... אוהבת אתכן ורשמית נכנסת למצב נימנום עד הפעם הבאה בה נפרסם את סיפור הלידה....

15 תגובות
עמוד 1
  • מחזיקה לך אצבעות

• אני שמחה שאת מעדכנת כי על הבוקר כשקמתי חשבתי ישר עליך!

מקווה שכבר יתפתח ותוכלי ללדת בקלות!

אוהבת ומחבקת
  • מותק, שיעבור בקלות ותצאו בריאות ושלמות!!!!!

כל הכבוד על כח הסבל שלך, בהחלט מעורר השראה!!!!

נשיקות!

• לידה קלה ב"ה נסיכה

• ירדן מחזיקה לך
  • וואווו איזה יופי!
    יאאללה שיהיה בהצלחה ובקלות!

פעם הבאה- סיפור לידה

• ירדנוש זה כבר ממש בפתח (תרתי משמע)
    מאחלת לך שיתפתח במהירות ללידה קלילה וחוויה עוצמתית, ובידיים מלאות כמובן.

• יוווו, איזה מרגש !!!!
    כל הכבוד על הקור רוח ושאת מוצאת זמן לעדכן אותנו (ועוד לידה ראשונה שלך)....
    מאחלת לך לידה קלה, וכמובן בריאות לך ולעוברית הפיצפונת....
  • ואי זה נשמע שאוטוטו כל רגע זה עומד לקרות
  • יאללה מאמי זה כל כך קרוב
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• שתהיה לידה קלה
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה