מתי להגיד בעבודה-עדכון בשאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני עובדת במקום שלי אוטוטו 10 חודשים
    ורק עם גברים ....
    בזמן האחרון אני רואה כל מיני סימנים לכך שיש מצב לכך שאולי רוצים לפטר אותי
    האם כבר להגיד להם על ההריון ? שלא יחבצר מצב שיפטרו אותי לפני שאמרתי ואז יגידו פיטרנו אותך בלי שום קשר כי לא ידענו...
    מתי להגיד???
10 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל על פי חוק למעביד את צריכה להגיד בחודש 5...

לכל השאר את יכולה לפי הרגשתך...

כשאני סבלתי מבחילות ולא רציתי לספר אמרתי שיש לי קלקול קיבה (כי גם רצתי לשירותים כל שניה בגלל פיפי אז זה הסתדר)

• לפי החוק את אמורה לומר עד תחילת חודש חמישי ולא אחרי. כלומר, את יכולה לספר כבר עכשיו אם בא לך....

אני ממליצה אחרי הסקירה או השקיפות...

בהצלחה ממי ותרגישי טוב
  • גם אני ממליצה ... להמתין עד לשקיפות

אסור להם גם ככה לפטר אותך אז ...

• בדרך כלל מספרים בחודש חמישי
    במידה והוא יגיד לך שאת מפוטרת לפני שתספרי תגידי לו שאת בהריון ואסור לו לפטר אותך
    שיהיה בהצלחה

• אם נראה לך שרוצים לפטר אותך אז תעדכני אותם במסמך רשום שתהיה גם הוכחה לכך שהודעת להם

חשוב ביותר וכן!!! גם לפני השקיפות

בכל מקרה - חוסר ידיעה לא מונעת מביצוע - כלומר, גם אם הוא לא יודע שאת בהריון והוא בא לפטר אותך את יכולה לומר לו באותו הרגע שאת בהריון ואסור לו לפטר אותך רק עם אישור מיוחד - בכל אופן תעשי הכל מתועד עם מכתבים וכו'...

בהצלחה נשממי
  • לדעתי תעשי ככה:
    אם הוא יקרא לך לשיחה ותחשדי שזאת שיחת פיטורין תקדימי אותו ותגידי לו 'אני שמחה שקראת לי, גם אני רציתי להפגש איתך כדי לספר לך שאני בהריון'
    ובמידה ואת רואה שהוא לא עושה כלום תחכי עם זה קצת... לדעתי לפחות עד אחרי השקיפות.
    -----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• וואי בנות תודה על התשובות

ולורה חייב להיות כאלה רישמיים... אני לא רוצה ליצור מצב של אי נעימות
    בזה שאני מביאה להם את זה רשום....
  • אם את לא סומכת עליהם אז עדיף ברשום. אם את סומכת עליהם מספיק בשיחה. אני סומכת על הבוס שלי ולכן הודעתי לו בע"פ בלבד
  • אז נראה לי שבע"פ עדיף....
    נראה שברשום סתם יצור אי נעימות של אמינות
    אבל אפשר להקליט את השיחה....
  • בכל אופן תלכי עם מה שאת מרגישה ותיידעי עוד אנשים שם ולא רק את הבוס וככה זו תהיה מילה שלך ושל כמה אנשים מול שלו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה