מתחשק לי לבכות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    אז אחרי שאתמול גיליתי שאני כנראה מקבלת מחזור, והיום התברר לי שזה בטוח נכון- משהו בתוכי נשבר... קשה לי להסביר, זה לא בגלל שאני חושבת שזה לעולם לא יקרה לנו (אבל זה כן מפחיד אותי), פשוט כי זה לא קורה לנו עכשיו. כבר במשך 3 חודשים.
    עצוב לי בפנים, יש לי גוש דמעות בגרון, לא בא לי כלום... אין לי חשק לעבוד, אין לי חשק לאכול, אין לי חשק לדבר עם אף אחד... פשוט בא לי להתכסות בשמיכה ולבכות. אני מרגישה כאילו אני מתאבלת על משהו שאיבדתי, למרות שבכלל לא היה לי מלכתחילה!
    אני מנסה לאסוף את עצמי, להתחיל לספור מחדש, כיוון שזה היום הראשון למחזור, שהוא גם היום הראשון להיריון, אבל כ"כ קשה לי!!!
    אני מדברת על זה עם בעלי, והוא מקשיב לי, ושואל למה אני מדוכאת ומה קרה, אבל אחרי שהתחושה מאתמול לא עזבה אותי, אני רואה שהדיכאון שלי מתחיל להשפיע עליו לשלילה, וגורם לו לחשוב שיש בעיות, ואני לא רוצה שזה יקרה! אבל מצד שני, אני גם לא יכולהל הסתיר ממנו את האכזבה, או את הרצון לוודא שהכל תקין כדי שאוכל להיות רגועה...
    ועכשיו כבר לא מתחשק לי לבכות- כי אני פשוט בוכה.
17 תגובות
עמוד 1
  • אוי חמודה שלי,
    אני בהחלט מבינה אותך.....
    גם אנחנו מנסים אמנם חודש שני בלבד אבל אני יכולה להבין את האכזבה שלך...
    תיקחי את זה בפרופורציות, 3 חודשים זה כלום.....
    נשמע שיש לך בעל מקסים, שמקשיב לך ותומך בך וזה לא דבר שמובן מאליו...
    תנסי לא לתת לבעססה להשלט עלייך, תדברי לעצמך ופשוט תהיה חזקה - זה יקרה גם לך ב- 100%, אם זה לא קרה ב- 3 החודשים האלה סימן שיש לזה סיבה.. ככה אני תמיד אומרת לעצמי כשקורה לי משהו רע או מאכזב... שכנראה ההיתי צריכה לעבור את זה בכדי להעריך אח"כ את מה שביעס אותי מלכתחילה.
    גם אני מאוד רוצה ילד נוסף, אבל אני אומרת לעצמי שאם זה לא יקרה כרגע כנראה שזה לא הזמן שלו ולא משנה שלי זה כן מתאים כרגע...
    תירגעי ותני לטבע (או לה' אם את מאמינה) לעשות את העבודה שלו....

• יפעת, מובן לי שאת עצובה ומבואסת ולא בא לך לראות אף אחד בעבודה וגם מותר לך היום להשאר עם המצב רוח הזה, אבל ממחר את חייבת להרים את עצמך.
    אני יכולה לתת לך דוגמא את עצמי, אנחנו מנסים 10 חודשים להקלט וכל חודש, ביום שהמחזור מגיע, אני מרגישה בדיוק כמוך.
    תתעודדי, אתם רק בהתחלה. בממוצע לוקח 8 חודשים להכנס להריון.
    אני ממליצה לך ללמוד קצת על הסימנים שהגוף נותן לך, למשל, בזמן ביוץ בדרך כלל יש הפרשות וקצר כאבים כמו של מחזור וזה נופל בערך 14 יום אחרי קבלת המחזור. כמובן שזה שונה מאישה לאישה, אבל תנסי ללמוד על עצמך.
    אני יכולה להגיד לך שניסיתי בדיקות ביוץ וחום השחר ואף אחת מהן לא עבדה עליי.

קצת חפרתי לך, אבל מה שרציתי להגיד זה שתהיי חזקה והחודש תהיי קשובה לגוף ואני מחזיקה לך אצבעות שהחודש תקלטי
  • יפעת אני גם מבינה אותך מאוד, אבל! וזה אבל גדוללל, את חייבת להיות חזקה!!!
    את עצובה ומדוכאת , מלחיצה את בעלך וזה בטוח לא מקדם אותך למטרה, אולי להפך!
    קחי את עצמך הידיים, תיצאי מהמיטה, תגידי איזה מזל שבעלך מקסים כזה ויש לכם אחד את השני ותעשו משהו כיף ביחד היום בערב, לבד או עם חברים. פשוט תחייכי ותשמחי וזמנך יגיע! שלושה חודשים זה באמת כלום, פשוט תזרמי....

רעות
  • אני ממש מבינה אותך אנחנו מנסים חצי שנה ואפילו החודש היה לי תופעות וציפיתי ליותר מדי אבל אתמול בלילה גילתי אני מאוד מאוכזבת...אני ובעלי בים המלח וכולי מבואסת רצחחחח
    שלושה חודשים באמת זה כלום
    הרופא הסביר לי ש90 אחוז משיגות הריון כעבור שנה!!!!
    מה
  • יפעתי נשמתי למה ככה
    מההכרות שלי איתך בפורום זה לא מתאים לך, את תמיד קלילה ואופטימית
    מצחיקה ומעודדת ופתאום אני רואה את ההודעה הזאת
    3 חודשים זה כלום זמן מאמי, אני מנסה כבר 6 חודשים וכל חודש מחדש אני אופטימית ומאמינה שזה החודש וכשזה לא אז אני אומרת לא נורא ומתחילה חודש חדש.
    בסוף הכל יצליח וזה רק עניין של זמן ואם יש בעיה אז היום הרפואה כל כך מפותחת שלכל בעיה יש פתרון אז מה הסיבה לדיכאון הזה ? ! ולמה לך לפחד שלא תצליחי!
    ככה את מייצרת בעיות לעצמך!
    תסתכלי על הדברים הטובים שיש לך בחיים.... את צעירה , נשואה לבעל מקסים והחיים שלך טובים ויפים ...צריך תמיד לראות את חצי הכוס המלאה.
    תמיד קל לראות את מה שרע בזמנים קשים ...קשה לנו לראות את הדברים החיוביים בחיינו ואנחנו מתרכזים במה שלא צריך ובמקום להוציא את עצמנו מהמצב המדכא עוד יותר נכנסים אליו.
    אז תשני את הגישה שלך לחיים תסתכלי על כל הדברים הטובים שיש לך עכשיו...תסתכלי כמה החיים יפים .....תתעודדי ותרגעי ואת תראי איך הכל יתחיל לזרום לכיוון הנכון ותצליחי בהכל ...תזכרי הכל מגיע מאיתנו ומהתת מודע שלנו ...אנחנו משפיעים על החיים שלנו ויכולים לשנות אותם.
    אז יאללה תני את החיוך היפה שלך פה כדי שאני אראה שהתעודדת

הלן
  • יפעת, יקירתי... אל תבכי!!!........... איפה החיוביות שלך, איפה?...
    יפתי, האכזבה הזאת של מחזור היא קשה, אין ויכוח. אני בעצמי הייתי שם לפני כמה ימים... אבל זה עובר מהר, חייב לעבור. ואם לא - תארגנו את ובעלך איזה יום או ערב כייף, תעשו משהו שאתם אוהבים - ים, מסעדה, סרט, סתם טיול ברגל... תקיפי את עצמך בדברים שעושים לך טוב ותעשי רק אותם (עד כמה שאפשר כמובן).
    ותשנני שוב את המשפט הזה שהזכרת, שהיום הראשון של המחזור הוא גם היום הראשון של של ההריון. ותחשבי על ה'חגיגות' הצפויות לכם גם החודש
    הכל יהיה בסדר. כמו שאמרתי - עוד נפגש בפורום הנקה, אמן!!

ענת
  • יפות שלי,
    מה הייתי עושה בלעדיכן?
    אני אופטימית מטבעי, ולכן אני יודעת שחייב להיות טוב- בשבילי ובשביל כל אחת פה!
    היו לי כמה רגעים קשים אבל החיים חזקים יותר מהכל, וכך גם אני... יש לי אמונה שדברים קורים מסיבה כלשהי, וגם אם לפעמים לא מבינים למה באותו רגע, לפעמים בדיעבד הכל מתבהר... ואני מקווה שכך יקרה גם בנושא הזה.

באמת מחכה לי חודש של כיופים עם בעלי, למרות שהוא יוצא בשבוע הבא למילואים ואני מקווה שלפחות בתק' של הביוץ שלי הוא יספיק להיות...

אני לוקחת נשימות עמוקות, מחייכת מבחוץ כדי שאתחיל לחייך קצת בפנים... אולי אלך לפנק את עצמי באיזה טיפול פנים או לשנות קצת את השיער, סתם כדי לשפר את מצב הרוח...

אני באמת באמת מודה לכן ומוקירה אתכן- והחל מרגע זה אני חוזרת לעצמי, לחיוכים ולחיזוקים...
    נשיקות לכל אחת, חמדמדות.
    יפעת.
  • ייששששששששששששששששששששששששששש

• שמחה שחזרת לאופטימיות...

גאה בך על היכולת!!!

ואל תדאגי זה יגיע...
  • כל הכבוד

רעות
  • יפעת,
    כל בן אדם נורמלי בוכה. ואם את רוצה תבכי, כי זה הכי משחרר בעולם!!! ותוציאי הכל, כדי להוציא החוצה את כל האנרגיות השליליות שנוצרו בתוכך, ותפני מקום לאנרגיות חיוביות שיביאו איתם כוחות מחודשים ורצון עז להתחיל את ההיריון בע"ה!!! קחי לעצמך את הזמן להתפנק כמו שרשמת בהודעתך האחרונה, תנשמי עמוק, הכל בסדר, בלי חיוך על הפנים, אין כלום בפנים... הכל יהיה בסדר, אני מבטיחה לך!!! וכולנו פה איתך גם בשביל לשמוע את הבכי שלך, את בן אדם וזה טבעי!!!! אבל אני לא מרשה לבכות יותר מיום אחד!!! מחר יום חדש, והכל יהיה
  • יפעתוששש.... קודם כל קבלי
  • ליפעת וכל הבנות קודם כל מובן לחלוטין זה משהו שאת רוצה ממעמקי נשמתך .... כשאומרים לקחת את זה בקלות ובכייף ולא להכניס את הגוף לסטרס כמה שזה מעצבן לשמוע את זה זה מאוד נכון מעבר לכך שיותר קל להעביר את התקופה בצורה יחסית רגועה אז ככה בזמן סטרס לחץ מופרש לגוף הורמון בשם קורטיזול סטרס לאורך זמן גורם לחוסר איזון בהפרשת הורמון הקורטיזול .... בין היתר מצב של עודף בהורמון זה פוגע בפוריות מה שחשוב לציין שזה מצב הפיך אז בנות יקרות תנסו להיות חיוביות ורגועות נכון שזה לא פשוט אבל כל אחת והדרכים שלה אם זה לצאת יותר עם חברות או ארוחה רומנטית עם הבעל ללכת לים עיסויים מרגיעים בקיצור כל אחת והדרך שלה אני מאחלת לכולן שיקבלו במהרה את מבוקשן נשיקות
  • הי,
    הכל טוב עכשיו, קצת כואבת הבטן מהמחזור אבל יהיה טוב... טליה- גם אני הייתי כזו נאיבית! איך שהתחתנתי (לפי שנה ושלושה חודשים) אמא שלי התחילה לשאול אותי מה עם ילדים, ואני דחיתי את זה והתחלתי רק עכשיו, וכשהיא הסבירה לי שלא תמיד זה הולך בקלות ושזה לוקח זמן, אמרתי לה שלי זה לא ייקח זמן, ואני יודעת שכשארצה זה מייד יקרה... היום אני אוכלת את הכובע. כמה תמימות, כמה גאוותנות אפילו...
    אבל בכל אופן- מאחלת לכם בהצלחה, הלוואי שזה יקרה לכולנו החודש, או לכל המאוחר בחודש הבא...
  • יפעת היקרה, אל תתני לצד הפולני שבך (לכל הפולניות הגאות - זה בהומור) להשתלט על חיים! אז נכון שאימא אמרה... אני מניחה שאמהות אומרות הרבה דברים... אבל - הן לא תמיד צודקות! וגם כשהן כן, עדיין יש לנו זכות להחלטות ולטעויות שלנו.
    באותה מידה יכולת להקשיב לה לפני שנה וחצי, להכנס להריון תוך שניה ואז להצטער כל החיים (טוב נו, אולי קצת פחות) שלא הספקת להינות מחיי החופש והבאת ילד מוקדם מדי/לא השקעת מספיק בלימודים/קריירה/טיול/בעצמך וכו'.
    כנראה שמאז ועד היום עברת איזשהו תהליך עם עצמך...
    נסכם במשפט לא מקורי, אך נכון - הכל לטובה!

ענת
  • יפעת את כל כך צודקת! אני היום באותו המצב שלך, כשאני ובעלי רק התחתנו כולם אמרו ושאלו מה עם ילדים והסבירו שזה לא תמיד בא כשרוצים ולרצות זה לא מספיק.
    אבל היינו כל כך תמימים חשבנו שכשנרצה אז הופ הכל יקרה.

את לא מתארת לעצמך את גודל ההפתעה שהייתה לנו כשהבנו שזה לא בדיוק קורה ככה סתם במטה קסם מתי שרוצים והסיכויים כל חודש הם לא 100%... :(

עכשיו אנחנו כבר 3 חודשים מנסים, מקווים שהפעם הזאת זה יקרה ומשתדלים הכי הרבה לקחת הכל בקלות ולהנות מהדרך
  • גם אני לפני שהטרדתי את עצמי בכלל במחשבה על הריון, הייתי בטוחה שזה קלי קלות...
    רק אח"כ הבנתי שהאחוז לקליטת הריון בחודש הוא ממש נמוך..
    זה אפשרי רק 3 ימים בכל חודש.... בחיים לא חשבתי שזה יהיה מסובך !!!
    המזל הגדול שלי היה שנכנסתי להריון לפני החתונה ובדיעבד אני מבינה שזה נקלט כי פשוט לא חשבתי על זה ולא הייתי בלחץ....
    יש מצב שסיבוב שני יקח יותר זמן... אבל צריך לשמור על אופטימיות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה