:( הטיפול אבוד החודש... אוףףף כל כך חיכיתי לזה... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין מצב שהמכשושה תגיעה מחר... רק היום התחלתי לחוש כאבים עמומים בבטן התחתונה... זה מזה מוזר תמיד הכאבים האלו מופיעים שבוע ואפילו עשרה ימים לפני המחזור.... ומחר מחרותיים אמורה לקבל - וכלום!!! שום סימן קטן....
משמע - אין טיפול החודש, זוכרות, הרופא טס ב-18 כך שאם אקבל לקראת סוף השבוע אין טעם שאתחיל להזריק כי במועד השאיבה הוא לא יהיה בארץ
11 תגובות
עמוד 1
שיר מאמוש.... את עדיין מאוד מאוד קרובה.... עוד קצת, אל תאבדי סבלנות! תשמרי את האנרגיות שלך לטיפולים עצמם... את מרחק נגיעה, עוד קצת ותקבלי מתנה בחלון.. חח ח
אנחנו כאן בפורום נחלנו אכזבות אבל בסוף זה יקרה וגם את ובעלך תהיו הורים מדהימים!!! עוד קצת...
מאמי, יהיה בסדר!!! חיכית כ"כ הרבה זמן, עוד קצת וזה קורה!!! תזכרי תמיד שכל עכבה לטובה וכנראה זה לא סתם שלא יוצא לך החודש להתחיל את הטיפול.... אולי זה עוד יפתיע אותך וכן תקבלי מחר?? מחזיקה מיליון
זה רופא פרטי?... אין מישהו אחר שיכול לבצע את השאיבה? מה ככה מפסידים טיפול בגלל שהרופא טס?.... לפחות שיביא משהו מהדיוטי פרי
אגב פשוש"ה, הייתי מתה לעשות אצל רופא אחר החודש.... אפילו התייעצתי עם ד"ר ישי מפורום פוריות לפני כשבוע שבועיים... שאלתי אותו אם יש לי את כל הבדיקות הדרושות, האישור של הוועדה והכל, האם אוכל להגיע ולעשות טיפול אצל רופא אחר? שאלתי אם הוא היה מקבל אותי... הוא ענה לי שזה לא מקובל בין הרופאים ועלי לסגור את הנושא מול הרופא שלי למען המשך קשרי עבודה תקינים בין הרופאים...
האמת שזה איפשהו עצבן אותי, כאילו איפה אני בתמונה??? הללווו אני עוברת את כל זה, אני משלמת לרופא פרטי עשרות אלפי שקלים... אין לי את הזכות הבסיסית לבחור היכן הייתי רוצה לעשות טיפול???
מאיזו סיבה החלטת ללכת לרופא פרטי ולא לזה של הקופ״ח?
ראיתי את תשובתו של ד״ר ישי, הוא אמר לך שלפני שאת עוברת רופא, נהוג לקחת אותו לשיחה ולסיים איתו את הטיפול ולהסביר מה מפריע... אח״כ זה יוצר יחסים לא תקינים בין הרופאים.
אל תבזבזי את הזמן, אם את לא מרוצה תסיימי אצלו בטוב את התהליך ותעברי רופא... אני מטופלת אצל רופא מדהים דרך מאוחדת אבל הגעתי אליו בכלל כי שמעתי שהוא מקבל פרטי... אז ככה שיצא לי טוב!
אין טעם שתהיי ממורמרת על הרופא שלך, זו זכותך לקבל את הכי טוב!
חיכית כל כך הרבה יאללה מזה עוד חודש? "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
קרן- הלכתי לפרטי משום שרציתי את ההכי טוב, פרופסור מוכר מאוד, אני נוסעת אליו מרחוק.... קצת מה שהרתיע אותי אצלו שלעיתים הוא מתנהג כאילו הוא איבד אץ הריכוז ונראה מבולבל אז זה קצת הלחיץ אותי, כל מי שאמרתי לה את שמו באיזור אמרה לי כי שמו הולך לפניו מכל הבחינות.... לכן החלטתי להישאר למרות שלא הייתה לי בעיה החודש למשל לעשות טיפול אצל ד״ר דוד ישי למשל... מאחר ושלי בחו״ל... אבל לאחר תגובתו בהודעה לא נעים לי.... אחכה חודש נוסף אין לי ברירה.....
אשכולית- ברורררררר שקטן עלי... יום אחד זה יבוא אני יודעת
נקווה שכל עכבה לטובה ובע"ה בטיפול הראשון את תיקלטי!!
דווקא אני הערכתי מאוד את תגובתו של ד״ר ישי. הוא היה מקצועי ביותר....
לדעתי אם אין בעיה עם הרופא שלך תפני לד״ר ישי.... טיפול פרטי מאוד יקר וחשוב שהרופא שלך יתן לך בטחון ושתרגישי שאת סומכת עליו... המלצות יכולות לעזור לך בהתחלה, אבל תהליך הטיפול חייב להיות מבוסס על הדדיות, אמון, בטחון, סבלנות ומקצועיות... אני יודעת מה זה לפספס טיפול כי זה לא בידיים שלך.... רק את יודעת מה טוב בשבילך!
מה שלא תעשי, אני מאחלת לך המון הצלחה!!!!
קרן - לכן אמרתי, שאני מבינה אותו, גם אני הערכתי אותו... אבל בנוסף זה קצת עצבן אותי באיזשהו מקום, את יודעת איך זה...פשוט התאכזבתי שזה לא יוכל לצאת לפועל כך שחשבתי אולי לנסות דרך אחרת ... ברור שאם אני עוצרת רגע ומסתכלת מנקודת מבט אובייקטיבית אין ספק שהוא צודק...
ברור שהחלטתי להמתין, סתם פשוט הרצתי תסריט אחר בראש.... לא באמת חשבתי לקום ולעבור לרופא אחר רק כדי לא לפספס את החודש, גם לא יודעת אם בעלי היה מתלהב מזה, אפילו לא שיתפתי אותו במחשבות שלי...