היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול אמרתי לכם שקיבלתי מחזור. זה היה רק ניגוב והיה טיפהדם על הנייר. וכאבי מחזור בקטנה....ומאז נעלם הדימום מה זה יכול להיות חח
מה
13 תגובות
עמוד 1
חכי יום יומיים, אין כלום?! (
אין זכר לדם! הזוי ביותר
מה
באמת מוזר... אולי השתרשות???
מציעה לך גם לחכות יומיים ואם לא יהיה זכר לשום דבר תעשי בדיקת הריון.
מחזיקה לך
אולי השתרשות??? תעשי בדיקת דם מחר בבוקר....
באמת מוזר
דם אדום היהה
מה
טליה, המחזור חזר או שעדיין אין לך כלום? אם אין כלום, מציעה לך לעשות בדיקת הריון. בהצלחה!!!!
מה קורה טליה?? יש חדש, הדימום חזר או לא? אם לא, תעשי בדיקת הריון.... הלוואי וזה זה
חכי עד מחר ותעשי בדיקת דם[ fin] גם לי היה בבוקר כתם דם בתחתונים וב״ה עד עכשיו כלום אני בלחץ נקווה לטוב
חני
בננות חזרתי לעדכן. היתי בטוחה שזה דימום של הריון אבל היום בבוקר קמתי להשתין ראיתי מלא דם על התחתון וכאבי מחזור נוראים המכשפה הגיע לא נורא לפחות בעלי החליט לשם שינו שהוא הולך לעשות בדיקות זרע חח:)
מה
טוב מאוד
כן באמת סוף סוף הוא התעורר.....הוא מזה אדיששששששששש! אני כולי לחוצה שקיבלתי והוא באדישות שלווווווווווווווווווווו לא נורא חח זה מתסכללללללל
מה
לי לקח חצי שנה לשכנע את בעלי ללכת לעשות בדיקה!! ידענו שיש לי בעיה (אני פוליציסטית) ולא רציתי למשוך יותר מדי זמן בלי שהוא יבדק.... ובסוף מסתבר שגם לו יש בעיה בזרע