היי כמה שאלות דחופות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות.. היום רכשתי דקאפפטיל 40 זריקות, גונאל-אף של 900,450,300 ואוביטרל זה הטיפול שנתנו לי אני בפרוטוקול ארוך.. עכשו בתאריך 12 אני מתחילה עם דקא האלות שלי הן כאלה :

1) אני מזריקה רק פעם אחת ביום דקא או שגם גונאל בערב? ואיזה גונאל?

2)כתוב שלפי החוק מגיע לי 20 ימים חופש מעבודה בזמן הטיפולים האם החופשים האלה משולמים במלואם מהיום הראשון לחיסורי או כמו חופש מחלה החל מיום שלישי ורק כמה אחוזים?

יצא לי כול הזריקות היום 700 שח בבית מרקחת האם יהיו עוד הוצאות בגודל כזה או שניראה לי זה חד פעמי לכול טיפול?

4)עם אני מזריקה לבטן באיזה איזור מותר?

חחחחח הכי מצחיק שרק לפני 3 שנים עברתי את כול זה ואני כבר לא זוכרת כלום..

7 תגובות
עמוד 1
  • מה להזריק- תלוי בפרוטוקול שקיבלת, את חייבת לשאול את האחות בטלפון ולא להזריק על דעת עצמך, כנ"ל לגבי המינונים- בוקר/ערב/פעם ביום /פעמיים וכו'. אני יודעת שתמיד הזרקתי פעם ביום בערב אבל...איך לא קיבלת הדרכה מהן?
    הזוייי
    ימי חופש אין לי מושג
    הוצאות נוספות- אם אלו כל הזריקות שלך אז בזה זה מסתכם, את מטופלת בציבורי או פרטי? בפרטי משלמים גם על ההפריה עצמה.
    הזרקה לבטן- כארבע אצבעות צמודות מהפופיק בכל הקשת שמתחת לפופיק - רק לא בקו הפופיק עצמו ולא מעל, ככה הסבירו לי.
    באינטרנט יש הדגמות ותמונות לגבי הזריקות תחפשי עם השם של הזריקה.
    בהצלחה
    וחשוב שתשאלי הכל את האחות!!
  • 1. הזרקת הדקא היא לפי מה שנאמר לך בפרוטוקול, אני הזרקתי פעם אחת בערב...אבל יש בנות שמזריקות פעמיים....תשאלי את האחות, וזה רשום לך בפרוטוקול.
    2. גונאל מצטרף אל הדקה, רק אחרי שהושג דיכוי של הגוף, ואת זה יגידו לך בהמשך, לפי המעקב זקיקים והבדיקות דם...את לא מוסיפה גונאל על דעת עצמך...זה צריך להיות בזמן המתאים ובעיתוי הנכון.
    3.זריקות קונים פעם אחת בכל טיפול. אז ברור שלא תהיה לך עוד הוצאה על תרופות.
    4. לגבי הימי חופש בזמן טיפולים, לא זכור לי חוק כזה...לא יכולה לעזור, כשלא יכולתי להגיע לעבודה בגלל שאיבה או החזרה, פשוט הבאתי אישור מחלה, לא יום חופש.
    5.בניגוד למה שפשושה רשמה, אותי הדריכו להזריק כ3-4 אצבעות מימין או משמאל לטבור, תופסים בבשר ביד אחת, וביד שניה מזריקים....אפשר גם מתחת לטבור, אבל לי זה נורא כאב להזריק שם, אז הזרקתי לסירוגין, יום אחד בצד שמאל ויום הבא בצד ימין...

אני מציעה שתשבי שוב עם האחות על הפרוטוקול שלך,
    אף אחד לא מצפה ממך לזכור את הדברים אחרי 3 שנים, וחבל שהטיפול יהרס בגלל שאת חושבת שאת זוכרת ובעצם את לא...
    מהשאלות שלך נראה שאת מאוד מבולבולת ולא סגורה על הטיפול,
    את הולכת להזריק לעצמך תרופות פיריון....זה לא משחק ילדים....
    אם את לא יודעת מה להזריק ואיפה...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בהצלחה מתוקה.... איזה יופי שהתחלת עם הטיפול....
  • אשכולית צודקת.
    חוץ מהזריקות בקו של הפופיק
  • פשושה לא להתחצף
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• חולה חולה חולה חולה עלייך
    ואני אתחצף כמה שאני רוצה
    כי גם את חולה עליי

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב