אבנים בכיס המרה שבוע 29+3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר כל כך מתוסכלת גילו לי אבנים בכיס המרה לפני 3 שבועות בערך הייתי מאושפזת אחרי התקף אבנים מפחיד ביותר ,העצה היחידה שלהם זה להימנע ממזון שומני וזה מה שאני עושה ,למרות הדיאטה המעצבנת הזאת היה לי עוד התקף אבנים לפני יומיים כל כך כואב קשה לנשום פשוט נכנס לי פחד לגוף אני נשארת רעבה ואני כל כך עייפה אני לא מתפקדת נורמלי אני מרגישה שאין עם מי לדבר אני סופרת את הימים עד ללידה תעזרו לי האם יש תשובות למה שעובר עליי וגם אם מי שהיא קוראת ועברה את זה שתחזור אליי....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לצערי אין למצבך פתרונות טובים, בוודאי שלא בהריון
    הדרך היחידה היא לכרות את כיס המרה, אז זה ממש לא מומלץ בהריון, אלא אם יש זיהום בכיס המרה או סיבוכים נוספים של נוכחות האבנים (מלבד הכאב).

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה