חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני מס ימים קוראת בפורום זה והחלטתי לנסות גם (חדשה בתחום הפורומים..), יש לי 2 ילדים שהכניסה להריון אצלם הייתה "חלקה". עכשיו הניסיון לילד 3 לא "צולח" ככה, מנסים כבר 4 חודשים ואני יודעת שזה נחשב מעט זמן אבל זה מלחיץ אותי מאוד,ברמה שזה תופס לי המון אנרגיה במהלך היום שלא נדבר על הימים שמתקרבים לקבלת מחזור, אני גם מרגישה שכל העניין הזה הופך אותי לסוג של "פסיכית" כי כל היום מהדהדות לי מחשבות ואני עסוקה בזה (רובם לא ממש אופטימיות..)אני כותבת בעיקר כדי להתנקות כי אני לא מדברת על זה עם אף אחד (חוץ מבעלי שלא מבין מה הלחץ/מזדהה איתי)... סורי אם מעט חפרתי ותודה...

elya
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה הבאה לפורום!

את לא חופרת, המטרה היא פה לדבר וכמה שיותר...
  • ברוכה הבאה!

האמת שלדעתי אפשר לשנות לפורום את השם ל: "חפירות וקידוחים בע"מ..."
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה מה שאנחנו עושות כל היום חופרות קודחות נלחצות מתלוננות ואיפה יש מקום טוב יותר אם לא פה?!

ועכשיו "לבעייתך..." - מסכימה עם כל מילה ש gals אמרה!

תהני ממה שיש לך ואל תהיה לחוצה- עברתי את זה , זה לא תורם לשום דבר בטח לא להיקלט...יהיה בסדר אני מבטיחה את חייבת להבין שזה יגיע ואם תחשבי ככה ותאמיני בזה אז זה יקרה!!!

בכל אופן שיהיה המון המון בהצלחה מחזיקה לך

שנדע רק בשורות טובות...
  • מצטרפת לגל ולקורין.. ארבעה חודשים זה באמת לא הרבה זמן , בפעמים הקודמות יצא לך ממש טוב , הלוואי על כולנו. אז תירגעי ותחשבי על זה כהזדמנות לאתגר ולהעשיר את חיי הזוגיות והמיניות- זה שווה ביותר
    בכל מקרה הייתי מציעה שאולי תלכי להיבדק אצל גניקולוג, אני יודעת שלפעמים בגיל 35 ומעלה עושים צילום רחם וזה עוזר להיכנס להריון.
    בהצלחה ובלי לחץ

רעות
  • ברוכה הבאה ושהות קצרה...
    גם אני אמא לשני ילדים,זה החודש השלישי שאנחנו מנסים.
    האמת שלא הרבה זמן לנסות אבל כל חודש נראה כמו נצח.
    שיהיה חודש עם בשורות טובות

חני
  • היי,

תודה לכולכן על העידוד.. אני בת 30 למי ששאלה וגם בעלי..

elya
  • היי,
    ברוכה הבאה
    גם אני אמא לילדה בת 3.5
    גם אני מנסה כ-4 חודשים
    ואני מרגישה אותו הדבר
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח

בנות יואו באיזה לחץ אנחנו!!

הכל יהיה בסדר תאמינו בזה וזה מה שיהיה!!!

בכל אופן לכל האימהות ולכל אלו שרוצות להיות אימהות אני מחזיקה מילון

שה תגיע אל ביתינו בקרוב!
  • הי אליה,
    שיהיה לך המון המון בהצלחה! מניסיון, כתיבה בפורום פה עוזרת המון, להכניס לפרופורציות ולקבל עידוד... גם מאוד עוזר כשהעידוד מגיע מבנות נמצאות באותה סיטואציה, ובעיקר אם לא חולקים את התסכול עם אנשים קרובים (חוץ מהבעל)...

בכל אופן- אנחנו פה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה