בקשר להרתחת בקבוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני מרתיחה את הבקבוקים בשיטה הישנה.. בסיר עם מים רותחים. הבעיה שלי היא קצת "מפגרת" .... אני לא מוצאת את התופסן הזה שאיתו מוציאים את הבקבוקים מהמים הרותחים... ניסיתי עם כף, עם התופסן של הסלט (לא מתאים לו המים הרותחים) וכל מיני המצאות ואני יודעת שקיים פתרון - מישהי יודעת היכן קונים כזה תופסן??
    תודה :-)
9 תגובות
עמוד 1
  • אני משתמשת בתופסן של הפסטה
    יש בסופרים בכלי הבית
    דוק
  • אחרי שסבלתי משלפוחיות בידיים אצל להב
    הפעם אני עם סטרליזטור

• אני בזמנו פשוט שמתי את הבקבוקים בכיור (אחרי שהוא עבר חיטוי)
    ושפכתי לתוכם מים רותחים עד למעלה, עד שנזלו החוצה והשארתי את הבקבוקים ככה 5 דק'...
  • סטרליזטור -
  • תודה על כל הרעיונות... נראה לי שאני אלך על הרעיון של "זה של הפסטה"... למרות שאני זוכרת שכשהייתי ילדה אמא שלי השתמשה לבקבוקים של אחי במשהו שממש מיועד לכך... כנראה שזה כבר נעלם מהעולם כי זה היה מזמן :-)
  • חבל שאפתח שרשור חדש בנושא אז אשאל כבר פה...:
    כל כמה זמן צריך להרתיח את הבקבוקים/ מוצצים?

• אני בקבוקים אחרי כל שימוש ומוצצים רק עם נופל...
  • בקבוקים- אחרי כל שימוש את מרתיחה???
    יש בזה כללים או שזה לפי הרגשה?

• אני עד גיל שנה הרתחתי אחרי כל שימוש... וגם עכשיו לבייבי ה"חדש" מרתיחה כשיוצא לי (אני בעיקרון מניקה)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה